fonzaga Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 03-10-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 749 IP: Maskiran
|
Re: Re: FOTO KUTAK - Moj ljubimac
citat: zara wrote:
Fonzaga,
Ovaj lijevo mi djeluje pomalo zastrasujuce ..a desni ili desna, ne vidim dobro sta je to je izgleda prava mazulja.
Moj rodjak je imao boksera koji im je 3 puta bukvalno spasio zivot od gusenja plinom (Zg).
Inace, se volio maziti i igrati sto je nespojivo sa njihovim opasnim izgledom.
[Edited by zara on 25-05-2008 at 19:38 GMT]
Ejjj zara sto ti mene nasmija , skroz pogresna procjena,kao i kod svakog ko vidi njih dvojicu. Ovaj lijevi je stariji ima 4 godine i to je dobrica i maza prava, rijetko sam ga cula i da zalaje, dugo sam mislila da je nijem ,da udje lopov u dvoriste odnijeo bi i nega zajedno sa plijenom, a ovaj dasno mu je sin, 1 godina, to je taliban svoje vrste, ziv se ne smiruje, laje cuva dvoriste, neda se mazit, u igri ne pazi hoce li te gurnut, ogrebat´, ma divljak pravi. A vidi mu face co´jek bi reko hljeba se ne zna najest´, hinjo pravi
|
26-05-2008 at 14:30 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zara Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 06-01-2007 Lokacija: U mislima Odgovori: 11515 IP: Maskiran
|
citat: fonzaga wrote:
Ejjj zara sto ti mene nasmija , skroz pogresna procjena,kao i kod svakog ko vidi njih dvojicu. Ovaj lijevi je stariji ima 4 godine i to je dobrica i maza prava, rijetko sam ga cula i da zalaje, dugo sam mislila da je nijem ,da udje lopov u dvoriste odnijeo bi i nega zajedno sa plijenom, a ovaj dasno mu je sin, 1 godina, to je taliban svoje vrste, ziv se ne smiruje, laje cuva dvoriste, neda se mazit, u igri ne pazi hoce li te gurnut, ogrebat´, ma divljak pravi. A vidi mu face co´jek bi reko hljeba se ne zna najest´, hinjo pravi
Sta mogu,ja sam samoopisala sta vidm naslici, i tako djeluju ..a mogu misliti kako to sve izgleda..i znam da su jaki kao bikovi, kad se sjetim kad Geri povuce povodac za nekom macom Jednom me srusio preko nekog zidica na moru, da sam svu kozu na noganma zgulila. Dzaba sam ja vikala "Geri, fuj maca, fuj"
|
26-05-2008 at 16:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
citat: fonzaga wrote:
poptuno se slazem za starijeg, on stavrno ne laje , a sav je
|
26-05-2008 at 21:58 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 29
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Životinje i kuæni ljubimci : FOTO KUTAK - Moj ljubimac |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|