Bina52 Nivo: Forumski doajen Brcanka
Registriran(a): 11-10-2007 Lokacija: USA Odgovori: 1038 IP: Maskiran
|
Re: Re: FOTO KUTAK - Moj ljubimac
citat: Sevdalija wrote:
Bino i Sejla bas mi je zao zbog vasih pasa, nadam se da ce sve biti uredu.
Ne mogu zamisliti da se nesto dogodi mom Amadeusu.
Jojjjjj ...pogleda...zavodnickog...ma pravo je FACA
Moj ljubimac je ozdravio,ustvari....juce mi cojk u mene doso s posla i prvo pita za kera,ko mene sisa,jel jeo.Ma reko nista bolan ni kapi vode,a kamoli jelo.E kaze on,ako ce ker da umre ,nek umre sit.Dzomet dusa Bosnjacka!!!!!Izvadi on iz kutije pohovanu piletini ,onako frisku i pred kera.Naravno ,ker pojede komad u dva zalogaja i ostade jos jedan komad,nemoze.Smota se na kauc ,leze i suti.Kad odjednom hoce da povraca.Ma reko ,da mu dam vode.On voli da pije napolju iz crijeva vodu i povedem ga napolje,kad....ode moj ker u zadnje dvoriste i napinje se da povrati.Ma necete vjerovati....u grlu mu se ta dva tri zalogaja piletine zapetljala za konac koji je on pojeo iz kuhinjske kante za smece.Moj cojk pametan ,prije 7 dana ja kupila peceno pile,a u toku pecenja obicno piletu povezu noge sa koncem kao za roletne,jak konac i jos nekakav kao od gume.Naravno ker nanjusio i pojeo sa ono malo kozice od nogu i to mu je izazvalo upalu u zdrijelu i cijelom stomaku jer je imao proliv 3 dana,a ostalo u zdrijelu pa kad je pojeo ona dva tri komada piletine onako halapljivo izazvalo mu povracanje i s komadima mesa izadje i taj konac dug oko 60 cm i pjene ko za dvije sake.A vec 4 dana ide mu ta pjena sa sukrvicom na usta .
E onda sam cojka pozvala da vidi sta je uradio i od kera i od mene ,a i od $500 pa da drugi puta rakiju u guzicu saljeva ,a ne u mozak.Ljensuz
Ja vec 7 dana nespavam redovno,a on se nazdere i ode spavat,ostavi mi bolesnog kera.
Evo danas moj ljubicica-ker ko nov,trci,hoda zamnom,mazi se,ganja ptice i gustere,laje.
Fala dragom Bogu,urahati se ja ,a i cuko. ;hanka
|
05-06-2008 at 22:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 27
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Životinje i kuæni ljubimci : FOTO KUTAK - Moj ljubimac |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|