|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: POPIS STANOVNISTVA U BIH 2013
Ma lakše je ovako, u duhu 21. vijeka i informatièkog društva - zakaèi spiskove i gledaj kako se gomila gužva ne bi li se pronašli na spisku.
Uzmeš li u obzir da spiskove prave, ovjeravaju i postavljaju likovi koji su na pozicije stigli stranaèkom linijom (ili rodbinsko-prijateljskom), sve je ovo dobro, kako još može biti. A tako nam i treba, zar ne?
|
|
22-08-2013 at 14:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
mustajbeg Nivo: Forumski doajen Bosnjak koji mrzi cetnike
Registriran(a): 15-10-2010 Lokacija: naci cu te sigurno-K Odgovori: 1379 IP: Maskiran
|
"Sreca je moja,ogromna zista,sto sam naisao na nekoliko odlicnih prijatelja,koji me vole i cjene.To su Dobrica Cosic i Zika Stojkovic."
Izvod iz testamenta Mese Selimovica.
Ako ste ponosni,skidam kapu,samo nemojte jednog dana probati rudu unazad,preteska kola vucete.
[Edited by mustajbeg on 27-08-2013 at 10:34 GMT]
|
|
27-08-2013 at 10:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Neprijatelji Bošnjaka svakako da jesu. Redovnim izjednaèavanjem strana, pokušaji opravdanja genocida izolovanim zloèinima koje su odreðeni Bošnjaci èinili, optuživanjem Bošnjaka za rušenje države i njenu podjelu, te sliène bedastoæe koje izlaze iz usta modernih, a neoptereæenih ih itekako svrstava u neprijatelje Bošnjaka.
Neki to, štaviše, i otvoreno kažu.
Za muslimane ne znam, to me ne interesuje pošto je ovdje rijeè o nacionalnom, ne vjerskom pitanju.
|
|
08-09-2013 at 18:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Politika : POPIS STANOVNISTVA U BIH 2013 |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|