arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
Re: Re: Besim Spahiæ, profesor Fakulteta politièkih nauka
citat:Abulafija wrote:
Sreca da Neil Armstrong nije musliman bio
Sutra cu ja, ostalo mi jos ovo malo rakije, pa dok popijem
ma samo ti popi drug i ja cu onaj Absinth kad dodjem kuci Inshallah, a mozemo vala i zajedno znas to, jest rakija har'ram ali niko nije savrsen
nego dobro ti spomenu Amstronga, pa da ti ga opet zavucem al' iz'kosa...
jedna informacija koju su cafiri godinama krili a koja je nadjena u Amstrongovom dnevniku:
"aterirajuci na tlo mjeseca Neil je primjetio reljef koji dijeli mjesec na dva dijela a koji se nije opisivao u NASA izvjestajima i fotografijama, medjutim nije tome obracao paznje jer svaki detalj je ionako bio novitet za ljudske oci...
nakon izvjesnog vremena, Amstrong je sasvim slucajno dosao u posjed i procitao Kur'an, shvativsi da knjiga stara koliko i sam Univerzum a um'metu (svijetu) objavljena prije 1400 godina, opisuje detalje koje je on svojim ocima vidio na mjesecu, primio je ISLAM"
mada se ne pozivam toliko na neke teze, cafirski upakovane u enciklopedije znanja, ali vi DA i da mi opet nebi dosadjivo gdje sam to procito ili vidio, copy-paste-search pa mozda nesto i naucis o Islamu prijatelju
www.Neil Amstrong and Quran.com
vidis Neil je os'o na mjesec da spozna istinu a ti bi makar trebo do Puracica...
Re: Besim Spahiæ, profesor Fakulteta politièkih nauka
citat:arnie wrote:
ma samo ti popi drug i ja cu onaj Absinth kad dodjem kuci Inshallah, a mozemo vala i zajedno znas to, jest rakija har'ram ali niko nije savrsen
nego dobro ti spomenu Amstronga, pa da ti ga opet zavucem al' iz'kosa...
jedna informacija koju su cafiri godinama krili a koja je nadjena u Amstrongovom dnevniku:
"aterirajuci na tlo mjeseca Neil je primjetio reljef koji dijeli mjesec na dva dijela a koji se nije opisivao u NASA izvjestajima i fotografijama, medjutim nije tome obracao paznje jer svaki detalj je ionako bio novitet za ljudske oci...
nakon izvjesnog vremena, Amstrong je sasvim slucajno dosao u posjed i procitao Kur'an, shvativsi da knjiga stara koliko i sam Univerzum a um'metu (svijetu) objavljena prije 1400 godina, opisuje detalje koje je on svojim ocima vidio na mjesecu, primio je ISLAM"
mada se ne pozivam toliko na neke teze, cafirski upakovane u enciklopedije znanja, ali vi DA i da mi opet nebi dosadjivo gdje sam to procito ili vidio, copy-paste-search pa mozda nesto i naucis o Islamu prijatelju
www.Neil Amstrong and Quran.com
vidis Neil je os'o na mjesec da spozna istinu a ti bi makar trebo do Puracica...
Samo ti drug ganjaj istinu, svako ima, ili nema svoju.
A otici cu i do puracica, prvom prilikom.
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
nego onaj,ja sam imo negdje u kutiji,knjige kroz tajni arhiv udbe,...
jednostavno oni su kupili info,gdje god su mogli...
bilo je ljudi,koji su im pricali svasta i pod pritiskom,jer su morali,a bilo je i ljudi koji nisu ni znali s kim pricaju..
mada je udba vise bila skoncentrirana na djelovanje kvislinskih organizacija kako u jugoslaviji tako i u dijaspori...
oni su ganjali ustasku emigraciju,ravnogorce,onda njihove veze po jugi...imaju i opisane akcije...
a znalo se deist da dodju na inuverzitet i ispitaju ljude, i otvore njihove kartone...
pa sta vi mislite,da su to sve bili tajni agenti,dzems bondovi,svjesni dragovoljci
ko je ctad smijo,ne rec nesto miliciji,obicnoj,kad je od njeg nesto trazilalaHko je sad,gloginje mlatit.. i upirat prstom... ha ja...
arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
Ma nije, nije on mogo s tockom mjesec podijelit, pa da na Islam predje....
Nego nakav bio, kaze i na mjesecu.....
Suti.....
drug...
jesil' kad vidio ovdje da ja ismijavam ili ponizavam nesto tvoje sveto
molio bih te, da se uozbiljimo kad je rijec o svetinjama, knjigama i sl.
da nam djavo nebi odnio salu...
dok mi ovo pisemo mnoga se krv prolijeva i zivoti gase zbog istih razloga...
citat:arnie wrote:
drug...
jesil' kad vidio ovdje da ja ismijavam ili ponizavam nesto tvoje sveto
molio bih te, da se uozbiljimo kad je rijec o svetinjama, knjigama i sl.
da nam djavo nebi odnio salu...
dok mi ovo pisemo mnoga se krv prolijeva i zivoti gase zbog istih razloga...
Drug.
Jesam itekako nego vidio, ili ti komunjara, ne smatras uvredljivim za komunistu ?
By the putic, ja nisam komunista, gluho bilo.
Ovo sam se na brzinu sjetio
To sto ti nazivas svetinjama i knjigama, za mene su gomila papira, zbrda- zdola napisanih, u kojima uglavnom, "nidje veze s vezom nema".
Ovo nije ni dzamija ni crkva, pa da se trebam ponasati prema pravilima koje u istim vladaju, nego forum na kojem se diskutuje o svemu i svacemu.
Religija je po meni odnos izmedju Boga i cojka, a nikako i posrednika i misionara, svih mogucih i nemogucih vrsta.
A iskreno, meni je uvreda intelektu (bez obzira sto i nije gromada od istog) postaviti link u kojem je navodno astronaut cuo ezan i vidio da se mjesec raspolutio pa preso na islam, i ocekivati da ja u to povjerujem ili to smatram bilo cim vaznim ljudskoj rasi in djeneral ,ili meni kao individui.
A pogotovo kao dokaz toj tvrdnji ne ponuditi nista osim gomile propagandistickih islamskih stranica.......
Jel to ona literatura iz koje se napajas, a koju krijes ko guja noge, kad sam te o istoj pitao, par stranica ranije??
Jesu to te "enciklopedije"?
Pa idi jarane kucaj po googlu, o krscanskim radikalima, pa ces naci stranice potpuno iste i sa gotovo istim sadrzajima...
Cudesa, Boziji znaci, sudnji dan, spaseni, konvertirani iz islama na krscanstvo, propast beboznika i inovjernika itd......
Nego, mozda bi se trebalo vratiti na Besima ipak
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Drug.
Jesam itekako nego vidio, ili ti komunjara, ne smatras uvredljivim za komunistu ?
By the putic, ja nisam komunista, gluho bilo.
Ovo sam se na brzinu sjetio
To sto ti nazivas svetinjama i knjigama, za mene su gomila papira, zbrda- zdola napisanih, u kojima uglavnom, "nidje veze s vezom nema".
Ovo nije ni dzamija ni crkva, pa da se trebam ponasati prema pravilima koje u istim vladaju, nego forum na kojem se diskutuje o svemu i svacemu.
Religija je po meni odnos izmedju Boga i cojka, a nikako i posrednika i misionara, svih mogucih i nemogucih vrsta.
A iskreno, meni je uvreda intelektu (bez obzira sto i nije gromada od istog) postaviti link u kojem je navodno astronaut cuo ezan i vidio da se mjesec raspolutio pa preso na islam, i ocekivati da ja u to povjerujem ili to smatram bilo cim vaznim ljudskoj rasi in djeneral ,ili meni kao individui.
A pogotovo kao dokaz toj tvrdnji ne ponuditi nista osim gomile propagandistickih islamskih stranica.......
Jel to ona literatura iz koje se napajas, a koju krijes ko guja noge, kad sam te o istoj pitao, par stranica ranije??
Jesu to te "enciklopedije"?
Pa idi jarane kucaj po googlu, o krscanskim radikalima, pa ces naci stranice potpuno iste i sa gotovo istim sadrzajima...
Cudesa, Boziji znaci, sudnji dan, spaseni, konvertirani iz islama na krscanstvo, propast beboznika i inovjernika itd......
Nego, mozda bi se trebalo vratiti na Besima ipak
[Edited by Abulafija on 29-03-2012 at 12:22 GMT]
vratimo se temi,tojeste upravo ovom o cemu amidja diskutira
;hanka