Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Kritika laznih vjernika
Nisu birane, ko je rek'o da su birane? To što vjerujem u Boga ne znaèi da ne griješim, al' to je nešto što se tièe mene, a ne tebe.
|
29-05-2013 at 20:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Nema problema, drži i ti ateizam za sebe privatno, je l' može tako?
|
29-05-2013 at 20:42 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Ako smo vjernici, nismo meleci.
|
29-05-2013 at 22:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Ti imaš pogrešnu predstavu o Bogu. 
Kod BH Telekoma može, ali ne svako. Recimo ti ne bi mogla ni èistaèica bit'.
|
29-05-2013 at 22:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Re: Re: Kritika laznih vjernika
citat: piknik wrote:
naravno cim se vi ½ugasite½i ja cu
Ma naravno. Vidjeli smo na primjerima Staljina i Envera Hoxhe šta znaèi apsolutni ateizam.
|
30-05-2013 at 08:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kritika laznih vjernika
citat: soraya wrote:
za tebe ruku u vatru da jesi ,ali bome ima ih itekako lažljivih , pretvornih i nabjedjenih...uostalom vjera(a i religijska opredjeljenost) je privatna stvar svakog pojedinca,a tolerancija prema onima koji su nevjerujuæi(nerelegiozni) je ..da nisam u pravu ,ne bi ova tema bila u smeæu.
Slazem se apsolutno 
ja sam cak jednom i pokusala reci, da nema niko pravo smatrati se vrijednijim zato sto je vjernik u odnosu na ateistu i obrnuto..
A isto tako, mislim da je autor teme mislio naravno na poojedinacne slucajeve, ali ovdje su to pojedini "shvatili" kao napad na grupacije, citave mase ljudi i naravno okrenuli temu u nekom drugom smijeru....
Uglavnom , licno mogu imenom i prezimenom kritikovati pojedince koji se mogu kritikovati kao lazni vjernici, ali isto tako, kao sto bi se kritikovali losi radnici, vodje, pravnici i bilo ko drugi...Znaci poenta je, da za mene biti dobar i iskren vjernik, nije nista vece, od dobrog i iskrenog covjeka koji i sve ostalo radi iz najboljih namjera
|
30-05-2013 at 09:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 23
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Amricacurica, Boa, Chuchi, decko_s_osmjehom, eb32223, J.S, jacavip, kike, lopov, lutalica, neda81, rozimado, SanjaM, sanko29, unxpected, zule
|
FORUM : Religija i filozofija : Kritika laznih vjernika |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|