Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
piknik Nivo: Forumas sa iskustvom 1010123
Registriran(a): 29-12-2011 Odgovori: 216 IP: Maskiran
|
Re: Re: I Bog stvori covjeka i zlo
citat: djecko wrote:
ma nemoj ba sve bukvalno svaæat 
oni su se uzeli,ali guja je sumnjiva 
i meni je guja sumnjiva , cim je mogla govorit , dje to ima , guja koja govori , ;) i elem eto bog im rece nemojte jest to voce , a guja im rece da jedu i oni pojedose , a bog ko fol nije znao , pa seto kroz vrt i vidio adama kako se krije u grmlju i pita ga sto se krije , a ovaj veli krije se zato sto je go , a bog pita otkud znas da si go ? da nisi jeo sa onog drveta sto sam ti reko da nejedes ? elem ko tu koga laze ?
|
18-04-2013 at 21:58 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
piknik Nivo: Forumas sa iskustvom 1010123
Registriran(a): 29-12-2011 Odgovori: 216 IP: Maskiran
|
Re: Re: I Bog stvori covjeka i zlo
citat: camac wrote:
joj pikniKe, nastup ti je u stilu, svi oni budale a ti pametan..
mislim ako ti ne vjerujes, zasto te zanima, zasto oni vjeruju? da nisi sebi umislio da si neki "Mesija", ili samo trazis ispravan put?
svi smo mi budale u necemu , neki su u svemu , ali u ovom slucaju definitivno neko jest , meni je cudno to vjerovanje , kad sve mozes pripisat bozijoj volji , u cemu je onda poenta naseg zivoti nase slobodne volje ?
|
19-04-2013 at 12:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|