primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: Kafic Uzdravlje
Pa mogu slusat i slsam lafina postavijo tomu laly ekv al ne mogu postavljat.a dobrila me ufatila.visegrade grade gdje je moja draga.dvojim izmedj saje i himze.sajo ima veci danf.al ga himzo zada u visine i tananost.
20-02-2014 at 22:27
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Realno s ovog koncierta bosno moja poharana.vrhunac komercijalne sevdalinke.s obzirom na pbzir da mislim da damir imamovic nije komercijala i da je dva se draga ni sacim poredit nemoze.pa da ga hebe i vesna andree zaimovic ocu reci bosno moja pohRana pa dva se draga .hvala .
20-02-2014 at 22:36
Pa realno ovdi nema dva cojka da me skontat mogu hehe.ocu reci safetov koncert u zetri je vrh vrhova a pogotov pjesn a bosno moja poharana sto se komercijalne sevdali ke tice.nema jace.naravno izuzmemo li dva se draga od da.ira imamovica.
20-02-2014 at 22:58
Shiva, te tvoje kafe su se vec davno ohladile. De, ne bilo ti zapovidjeno, kuhaj druge...
Gdje su one dvije: Ema i Aida? Kako ste upoznali nas dvojicu, Zehro i ja hocemo da vidimo vase tetke pa da dogovor padne. Jel' tako Zehrudineeeeeeeeeeeeee.
Azure,mislim da si ti preozbiljan za moju tetku
Ona je show woman,ona bi više odgovarala Zehri