Evo i od mene , al' nije slatka. Nego kad smo kod "slatke" kafe, a cesto sam slusao svoje komsinice da pitaju jednu drugu da li je bila slatka kafa. To pitanje se je iskljucivo odnosilo ako se dragi vratio sa puta.
Eeeejjj, sad daj ga bidni pametan i znaj sta je pisac htjeo pod tim reci?!
Znaci jedna dobra vijest...Ema se odrekla tetke pa cu i ja od sad' imati s' kim piti . Lijepo od nje, samo, sta ce tetka reci na to ?
Evo i od mene , al' nije slatka. Nego kad smo kod "slatke" kafe, a cesto sam slusao svoje komsinice da pitaju jednu drugu da li je bila slatka kafa. To pitanje se je iskljucivo odnosilo ako se dragi vratio sa puta.
Eeeejjj, sad daj ga bidni pametan i znaj sta je pisac htjeo pod tim reci?!
Znaci jedna dobra vijest...Ema se odrekla tetke pa cu i ja od sad' imati s' kim piti . Lijepo od nje, samo, sta ce tetka reci na to ?
Ne znam ja Azure ništa vezano za tu slatku kafu,ja je vala pijem gorku
A za tetku,pa vidjet æemo Vidjet æemo kako æe reagovat kad joj kažem
Ema, kontala sam da yugiju posaljem poruku da sutra idemo na ove proteste plenuma ispred tuzilastva pa onda tebi na kafu Samo, problem je sto smo moj ratni drug i ja baksuzni kad nas dvoje odemo na protest, neka zgrada gori
Ma i ja sam to isto èula za Bosniana pa zato mu skreæem pažnju da jede,shebat æe krvnu sliku
Ništa,vas dvoje idite na paljenje zgrade pa dodjite kod mene da gledamo prenos uživo
Eto pošalji drugu yuginu poruku,kafa sutra u 14 èasova,možel??
Ema, kontala sam da yugiju posaljem poruku da sutra idemo na ove proteste plenuma ispred tuzilastva pa onda tebi na kafu Samo, problem je sto smo moj ratni drug i ja baksuzni kad nas dvoje odemo na protest, neka zgrada gori
Vas ste onda dvoje opasni za okolinu Bolje da ostanete kod kuce.
Ema, ja sam sutra druga Jedino u cetvrtak onda ako si i ti druga ovce sedmice. moramo vidjeti s njim
Pa ništa,ja uglavnom mogu u 2 sata da izaðem pa kad god,nebitno koja sam smjena..
Ovu sedmicu ne mogu ranije izlazit,brat mi je na godišnjem pa nam fali ljudi..
25-02-2014 at 10:47
fijubriju Nivo: Forumski doajen sanjar lutalica
Registriran(a): 21-12-2004 Lokacija: Suncana strana ulice Odgovori: 28091 IP: Maskiran