Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: LJUBOMORA
a joooooooooj, vidi teme... pa, sve bolja od bolje... ja stvarno dugo nisam imala vremena za forum... al' sad je pravi trenutak...
ljudi su, po pravilu, ljubomorni kada su nesigurni... tj. ako govorimo o ljubomori u odnosu izmedju partnera...
mislim da je moja ljubomora u "normalnim" granicama, ako cak nije ispod, jer obicno vjerujem sve dok se ne desi nesto sto poljulja vjeru, a tada vise nema ni odnosa... jednom sam bila blentavo zaljubljena i ludila i gubila zivce, ali sam i naucila da u takvim vezama nema mjesta za mene i moje vrijeme, a posebno ne za moje zivce, tako da se u takve vise ne upustam
srecom, nisam nikada imala bolesno ljubomornog momka, pa nisam iskusila kako je to kad zivis pod pritiskom ljubomore...
svako pretjerivanje je nezdravo, sve ishitrene odluke mogu samo nastetiti onome ko ih donosi... tako je i sa onim odlukama donesenim u hipu ljubomore (ili bolesne ljubomore ili patologije srodne vrste) ili sa bilo kakvim gusenjem partnera zbog sebicnosti i nesigurnosti...
sve je to ljubav...
|
16-10-2009 at 18:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 12
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: aba, Alija I., Andjela-tz, crveno-crni, DRAGANA BALJAK, Kicho, kovac86, lojalan, malabosanka, mea, mir, MuKi, Nesko CA, ovan, prodajem frizider, Rodjeni
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : LJUBOMORA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|