Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Anna Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 03-06-2004 Odgovori: 7792 IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
citat: *grofica* wrote:
mene recimo jako nervira kad me neko gleda direktno u oci i to vise od 10sec to me izludjuje il nesto trazi il me pokusava procitat nikad mi te osobe nisu bile jasne
A ja vidis, volim kad me ljudi u oci gledaju, pogotovo ako pricaju samnom. Ako ne pricaju samnom, nego ono samo sute i zinu , e to je druga stvar....
Meni gledanje u oci znaci da me ta osoba slusa i uzima zaozbiljno, pogotovo ako je ozbiljna prica u pitanju.
Sto se tice ovog ko koga nervira na forumu, nemojte ba ljudi toga. Ni u stvarnom zivotu sigurno niste okruzeni ljudima koji vas obozavaju i koje vi obozavate. Uvijek je bilo da se nekog voli vise, nekog manje, nekog nikako ....ali takav je zivot . Ovdje na forumu je bar lako; ako vas neko nervira ili ga ne volite, preskocite njegove/njene postove i gotova stvar. Nema potrebe za stvaranjem tenzija i pokazivanjem otvorene netrpeljivosti....
Dupli nikovi su oduvijek bili problem (ustvari od obavezne registracije) i uvijek je bilo forumasa/ca koji su imali duple nikove. Sve dok je pod kontrolom (a admin je tu da to sprovede) nema problema. Ljudi mogu imati duple nikove iz 1000 razloga: neko da provocira, neko da kaze nesto smjelije na sexu, neko da ostane anoniman na jednoj temi a poznat na ostalima,.....ko ce ga znati. Ne moraju uvijek biti losi razlozi za to.
Druzite se s onim ko vam odgovara, kao sto bi u stvarnom zivotu. Ni ovdje niste prinudjeni da komunicirate sa onim ko vas nervira. Sunce jednom rece da forum nije obaveza, a to bi trebalo da znaci da ljudi ovdje dolaze zato sto vole i sto im je lijepo....ako vam prestane biti lijepo iz bilo kojeg razloga, nemojte se muciti...
Et´, napisah se ja, ne znam sta mi bi i jos Petak , al´ vucete me za jezik, sta cu
|
07-04-2006 at 19:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|