Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
Re: Što me nervira....
citat: soraya wrote:
nisam zmija,svinja sam
ja sam vepar,drago mi je
evo malo o meni,sve mi pogodi
Opšte osobine: Poštenje, popularnost, veselost, traženje zadovoljstva.
Karakter: Vodeni Vepar je krajnje ubjedljiva osoba koja teško kontroliše svoje apetite - posebno ako neko drugi placa racune, doslovno i metaforski.
Osnovne crte: Poštenje, popularnost, veselost, traženje zadovoljstva. OpŠte crte. “Grubi dijamant” je fraza koja najbolje objašnjava karakter tipicnog Vepra. Njegovo ponašanje može da pruži utisak pomalo cinicne grubosti, ali ispod grube vanjštine je krajnje poštena, osoba mekog srca. Veprovi su lojalni i veoma plemeniti prijatelji. Njihova plemenitost je, pak, dvostrana; rado ce podijeliti posljednju paru s prijateljem i ocekuju da i prijatelji istom mjerom uzvrate. Ako njegova plemenitost nije uzvracena, brzo ce okoncati takvo prijateljstvo. Veprovi su poznati po humoru i veselosti. To je posebno ocito nakon i za vrijeme dobrog jela i na zabavama i društvenim skupovima. Društvenost i prijatnost Veprova obicno im osigurava popularnost medu prijateljima i uspješnost u karijeri. Rijetko ce, medutim, Vepar uspjeti na nekom polju na kome je potrebna diplomatija. Takticnost nije jedna od njegovih vrlina.
Ljubav: Emocionalna temperatura Vepra se lako diže i samo se smanjuje, metaforicki govoreci, velikim kolicinama ledene vode. Veprovi imaju snažne seksualne porive i od velike im je važnosti fizicka strana ljubavi. Veoma su lojalni i znaju da vole. Najgori partner za Vepra jeste Zmija - ne mogu da komuniciraju jedno s drugim niti razumiju osjecanja i misli jedno drugog. Ima napetosti i u vezama Vepar/Vepar i Vepar/ Majmun. Najbolji partneri su im Zecevi i Ovce. Druge kombinacije su tolerantne.
[Edited by Denci on 19-08-2009 at 15:46 GMT] Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
19-08-2009 at 15:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
citat: cica wrote:
Telekom Poslovnica na Slatini
Prošli mjesec uðem da platim raèun kaže momak ne može ja sravnio uplate
Radno vrijeme piše do 15.30h ja došla 15.15h
Danas eto uðem 14.55h kaže gospoða ne može do 15.00 uplate kolega otišao predat novac.
pa stavite na vreata papir da su uplate do 15.00h i ako je do 15.00h zašto je otišao 5 minuta eanije
Los ti timing, cici...
@ andjela, i mene cesto znaju iznervirati ti djilkosi koji rade po tim salterima u TZ, jer su oboljeli od onog bosanskog sindroma komeplexa nize vrijednosti, pa misle da su klijenti tu zbog njih, a ne oni zbog klijenata ...Kultura im je ostala na 'panju' kad su cijepali drva, i jedino rjesenje tog problema je da ih se totalno smijeni, jer i kada bi se poboljsali uslovi rada i place, oni bi se i dalje isto ponasali, i nagraditi one koji svoj posao obavljaju profesionalno uz onaj 'dobar dan' s pocetka price, i koji bi bili nagradjeni da treniraju nove kadrove da nastave taj trend...Dosta je vise one 'socijale' i uvjeravanja da je sve 'ovo necija tudja krivica'...
Et', nervira me sto moram ponavljati neke logicne stvari koje ljudi treba da nose u sebi svo vrijeme...
|
20-08-2009 at 08:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|