Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: **Provale forumasha!!!**
Tema: Izvod iz stampe:
nije provala al je pismenost komentara (boldirani dio) takva da bi i Dostojevski rek'o "Allahu ekber".. pazi samo prelaza sa drugog, na trece lice mnozine i to u po recenice..
citat: soraya wrote:
kako ba niko od ovih forumskih antifasista nece da postavi slike sa ovakvih dogadjaja.. mislim, nije moguce da ne idu na ova okupljanja..
ja kad bi bio onoliki vjernik, kolikim se oni antifasistima ovdje predstavljaju, ja bi svake godine u Mek'ku is'o..
nama æafirima,èifutima,komunjarama i èaršijanerima, poštovaocima nije potrebna ni publika ni slikoVavanje,oni svoju vjeru u antifašizam nose u srcu,njima je Tito bog ...
a i nije na ovom forumu moderno biti antifašista,ovde su popularni kvislinzi i njihovi dupeuvlakaèi
|
12-05-2013 at 12:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 11
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Ado13, AZIL OPSTANAK, ckome, Disa, Golf_V_R32, koso_oki, maja001, Malenich, Mawi_Edin_Tz_, nepoznat, opiumxxx, sadika, Salai, seka1985, stickman, zazza
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : **Provale forumasha!!!** |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|