Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
THALES Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 02-06-2006 Lokacija: Tuzla - Zapad Odgovori: 490 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanski aerodrom
srecom, ja radim za federalnu direkciju civilne avijacije, pa ne moram da se sikiram hoce li aerodrom imati posla ili ne, ali ako aerodromsko preduzece ne digne uslugu na nivo koji bi odgovarao barem splitu ili dubrovniku ( sarajevo je ipak za red velicine vise ), mogu stavit kljuc u bravu i sacekati privatizaciju.
Proslogodisnja katastrofa je rezultat neiskustva, nedostatka rutine i brige za sigurnost, koja kod nas prelaziu u paraniju, jer ne daj boze, ako neki putnik nesto napravi, ko ce sve izgubit posao na ovakvom vaktu? You land a million planes safely, then you have one little mid-air and you never hear the end of it ...
Air Traffic Controller, New York TRACON, Westbury Long island.
|
02-06-2006 at 17:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zlaja Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 05-04-2004 Odgovori: 4882 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanski aerodrom
citat: THALES wrote:
srecom, ja radim za federalnu direkciju civilne avijacije, pa ne moram da se sikiram hoce li aerodrom imati posla ili ne, ali ako aerodromsko preduzece ne digne uslugu na nivo koji bi odgovarao barem splitu ili dubrovniku ( sarajevo je ipak za red velicine vise ), mogu stavit kljuc u bravu i sacekati privatizaciju.
Proslogodisnja katastrofa je rezultat neiskustva, nedostatka rutine i brige za sigurnost, koja kod nas prelaziu u paraniju, jer ne daj boze, ako neki putnik nesto napravi, ko ce sve izgubit posao na ovakvom vaktu?
Pa dobro, jel mozemo ovdje procitati neki detalj vise o toj katastrofi.....o cemu se konkretno radi tj o kakvim primjerima. Ja sam napisao svoje iskustvo....
|
02-06-2006 at 17:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|