Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Uhapsen Radovan Karadžiæ
citat: yugi wrote:
Malo prije gledam bn tv i anketu napravljenu u nekoliko gradova šumske 
Pa mater im j***m èetnièku to nikad pameti neæe doæi I naravno odmah pomislim na povratnike koji gledaju izjave tih smradova èetnièkih i kojima valja živjeti sa tim debilima koji u svojim izjavama velièaju tog monstruma
I još kad vidim izjave politièara iz šumske koji kao pozivaju narod na uzdržanost hoæe nešto da mi bude.Pa šta bi to trebali, možda opet krenut ko´ 92 klati, žarit i palit
[Edited by yugi on 22-07-2008 at 20:26 GMT]
tom narodu je mozak pretvoren u puding il im dosadno pa svako malo izvuku zastave, podju na neke demonstracije ...meni stvarno nije jasno umjesto da shute i podviju rep pod guzicu ili da vec jednom dodju pameti u p.m. !... pa nek im se svaki dan vrti na tv Srebrenica i svi moguci snimci, ja bi to zakonom uvela , "zamraci" sve ostale tv i pichi...yebote jedini odgovor na to vjecno pitanje koje mi se vrti u glavi je "JEL TAJ NAROD ZNA STA JE "PSYHO-PJESNIK" I DRUSTVO URADIO, JEL TE MAJKE ZNAJU ZA MASOVNE GROBNICE DJECE , STARACA, ZENA, MUSKARACA ?
ZNAJU LI NPR. ZA MASAKR NA SA-PIJACI, NASOJ KAPIJI, JESU LI IKAD VIDJELI SNIMKE-NIKO NE MOZE OSTAT INDIFERENTAN I REC-E NEK JE!!! PA PICHKA VAM MATERINA AKO JE TAKO! MA NE MOZE BIT TAKO...
Ja se svaki put moram smirit krkadonima,evo i sad dok ovo pisem, pa koje je to ispiranje mozga bilo, haman varikinom...ne znam...ne znam vise nista!!!
|
23-07-2008 at 12:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
cupo Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 21-10-2003 Odgovori: 24024 IP: Maskiran
|
Re: Uhapsen Radovan Karadžiæ
BEOGRAD - Radovan Karadžiæ pred Haškim tribunalom braniæe se sam, rekao je danas njegov beogradski advokat Svetozar Vujaèiæ.
"Karadžiæ æe u Srbiji imati pravni, odnosno struèni tim, koji æe mu pomagati u odbrani, ali æe se pred Haškim sudom braniti sam, kako to na maestralan naèin radi i Vojislav Šešelj", rekao je Vujaèiæ novinarima pred zgradom Specijalnog suda.
Vujaèiæ je dodao da je Karadžiæ juèe zahtijevao da bude obrijan i ošišan.
Advokat nije iskljuèio moguænost da æe Radovan Karadžiæ sudu u Hagu biti isporuèen za vikend, kako je to najavio portparol beogradskog Tužilaštva za ratne zloèine Bruno Vekariæ.
Vujaèiæ je ponovio da æe žalbu na rješenje istražnog sudije o ispunjenju uslova za Karadžiæevo izruèenje Hagu podnijeti u petak, 25. jula, posljednjeg dana isteka roka za podnošenje da bi pomogao porodici Karadžiæa da ga posjeti u pritvorskoj jedinici.
On je ponovio da je bivši predsjednik Republike Srpske uhapšen u petak, 18. jula, te najavio da æe podnijeti kriviènu prijavu protiv osoba koje su uèestvovale u hapšenju i koje su ga držale do ponedjeljka, kada je predat istražnom sudiji.
Kosta Èavoški, blizak prijatelj porodice Karadžiæ, rekao je Srni da ne može biti Karadžiæev advokat u Hagu, jer nije ni akreditovan kao advokat, ali da æe "vidjeti" da li æe mu biti pravni savjetnik.
"Ne mogu sada o tome da govorim. Videæu", rekao je Èavoški.
Jos jedan Haski cirkus koji ce se s paznjom gledati u Srbiji i RS-u...Fasizam live non stop
|
23-07-2008 at 16:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|