Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Praæenje suðenja monstrumu Karadžiæu
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
RPM
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 23-03-2004
Odgovori: 7103
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Re: Uhapsen Radovan Karadžiæ

citat:
sretno dijete wrote:

Pravo ga imas haveru virtualni...

Ja sam joj odmah zapazio oci. Tako su duboke, siroke,prirodne, sijaju,ogledalo su duse njene.
Prosto imas nevjerovatnu zelju da uronis u njih i nestanes izvjesno vrijeme.

Mi ovo o Karazdicu imamo raspravu, jelde

teško je ne zapaziti, to, ogledalo duše ...

pišanje ubija jutarnju romantiku, više nego zadah ... pišanje!
24-07-2008 at 20:40 | Ukljuèi u odgovor
Ba**
Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 15-06-2008
Odgovori: 528

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Uhapsen Radovan Karadžiæ

za radovana i njegove:fuck off!!!!!!

love is all around

http://www.youtube.com/watch?v=s21Z648PPkM

[Edited by Ba** on 24-07-2008 at 21:18 GMT]

24-07-2008 at 21:17 | Ukljuèi u odgovor
yugi

Registriran(a): 20-12-2006
Odgovori: 35281

Karadžiæevima još neæe biti vraæene isprave

Sonja i Saša Karadžiæ æe imati još puno godina priliku da vide svog tatu, što se ne može reæi za žrtve Srebrenice, kazao Lajèak...

24.07.2008. 21:36
Visoki predstavnik za BiH Miroslav Lajèak izjavio je veèeras da æe odluku o oduzimanju liènih dokumenata èlanovima porodice Karadžiæ promijeniti kada bude siguran da to neæe pomoæi mreži podrške haških bjegunaca.

Lajèak je ponovio da je odluku o oduzimanju liènih dokumenata èlanovima porodice Karadžiæ donio zbog osnovane sumnje da su oni dio mreže podrške Radovanu Karadžiæu.

´´Ovu svoju odluku promijeniæu kad budem siguran da to veæ neæe pomoæi mreži podrške haških bjegunaca´´, rekao je Lajèak gostujuæi u emisiji ´´Telering´´ televizije OBN.

On je dodao da æe Sonja i Saša Karadžiæ ´´imati još puno godina priliku da vide svog tatu, što se ne može reæi i za žrtve iz Srebrenice i mnogih drugih mjesta´´.

"Treba da gledamo na tu sliku kakva ona jeste, a ne sad da je glavni humanitarni problem ove zemlje i ovog regiona kada æe èlanovi porodice Karadžiæ dobiti svoje putne isprave´´, rekao je visoki predstavnik.

Èlanovi porodice Karadžiæ zatražili su prekjuèe da im se ukine zabrana izlaska iz BiH kako bi mogli da otputuju u Beograd i posjete Karadžiæa u zatvoru, prije nego što bude prebaèen u Hag.

Èlanovi porodice Karadžiæ imaju privremene liène karte koje im je izdao CIPS, a da bi prešli državnu granicu morali bi dobiti nazad originalne dokumente.

<br /><br /><br /><br />

24-07-2008 at 22:49 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Registriran(a): 07-07-2004
Odgovori: 16483

citat:
Moods wrote:
Ma ja jos nevjerujem dok ga ne osisaju na onu njegovu frizuru, da ja vidim jel on oprave , mozda srbi (malim slovom) oce da prodaju nekog travara a da karadzic(namjerno malim slovom)
hoda i dalje po beogradu(opet namjerno malim slovom)

hajd dobro, jes da smo svi to ponovili bar 20 puta al imas i ti pravo...
onaj mi djeluje nekako previse cool, ko yebe´s njega ...da malo ciko ode i u Hag, nije nikad bio a prica se, sve na gotov dobijes, kloshar ba neki garant koji Karadzic
24-07-2008 at 23:00 | Ukljuèi u odgovor
cupo
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024

Gledo sam bas veceras emisiju. Javio se i Dodik, Izetbegovic junior i jos neki likovi. Zabrinjavajuca je anketa sprovedena tokom emisije na pitanje zajednicki zivot u BiH DA 52% i 48%. S tim da je odgovor "NE" uglavnom dominiro u emisiji pa je pred sami kraj procenat se promjenio...to je inace jedna od gledanijih emisija u Be i Ha...i nama u BiH treba kakav dobar psihijatar al karadzic of course no

24-07-2008 at 23:02 | Ukljuèi u odgovor
Putnik
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140

citat:
cupo wrote:
Gledo sam bas veceras emisiju. Javio se i Dodik, Izetbegovic junior i jos neki likovi. Zabrinjavajuca je anketa sprovedena tokom emisije na pitanje zajednicki zivot u BiH DA 52% i 48%. S tim da je odgovor "NE" uglavnom dominiro u emisiji pa je pred sami kraj procenat se promjenio...to je inace jedna od gledanijih emisija u Be i Ha...i nama u BiH treba kakav dobar psihijatar al karadzic of course no

Pa kad se radi o zajenickom zivotu i tom procentu, ne mora znaciti da je tih 48% za odcjepljenje jednog dijela BiH.
24-07-2008 at 23:07 | Ukljuèi u odgovor
Cope
Always first on the scene

Registriran(a): 14-04-2006
Odgovori: 2718

Maloèas na dnevniku Lajèak reèe da gospodja i gospodjica Karadžiæ mogu dobiti po jednu ultra dopunu pa da se malo isprièaju s dr. Radovanom prije odlaska u Hag

24-07-2008 at 23:13 | Ukljuèi u odgovor
Putnik
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140

Jos jedan interesantan podatak o krsenju ljudskih prava....

„Prilikom hapšenja jedan ga je uhvatio za glavu i bradu, iz koje je išèupao pramen. Nije sigurna da li je brada bila lažna ili je policajac jaèe povukao. Jedan od njih je uzeo torbu s laptopom, a on je rekao da ima još stvari, pa se policajac vratio po ranac, koji je bio ispred sedišta. Za to vreme, neko je od njihovih signalizirao šoferu da stane.”

eto sad moze na eBay i prodati taj "cuperak" brade...

24-07-2008 at 23:19 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Registriran(a): 07-07-2004
Odgovori: 16483

citat:
cupo wrote:
Fakat Tanitha nemoj lupat dalje i poredit bilo sto iz Bosne sa fasizmom 20.vijeka serviranog od srpsko crnogorskog fasistickog agresora

Joj sto ovaj mene ne moze nikako , bice da je zbog...
ko sta ba poredi (ne skontah sta ja to ovaj put zayebah? ) , razmisljam samo naglas i slazem se sa svim onim sto i ostali govore... a to sto ti i ja nismo iz istog gnijezda al smo s istog stabla, ne daje ti za pravo da me vishe shikanirash!!!

Mozes bit i Bog Otac ovdje , seres ko foka i niko ti nece uz dlaku jer si mu ga tu neki faktor (na stranu sve sto si uradio cemu se , divim od pocetka kao vecina nas

Smiri se Chupo, na istoj smo strani.
Prvo procitaj sadrzaj posta pa onda nick!!!

24-07-2008 at 23:22 | Ukljuèi u odgovor
yugi

Registriran(a): 20-12-2006
Odgovori: 35281

citat:
Cope wrote:
Maloèas na dnevniku Lajèak reèe da gospodja i gospodjica Karadžiæ mogu dobiti po jednu ultra dopunu pa da se malo isprièaju s dr. Radovanom prije odlaska u Hag

<br /><br /><br /><br />

24-07-2008 at 23:26 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Amock, maJicaa, Rotti, ruto, Sarajevo, Zvonka, _hej_
FORUM : Politika : Praæenje suðenja monstrumu Karadžiæu New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net