Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Razglabanja o autima..
eeeee, gramko, gramko... ja kontam sto se on usutio, sta radi tamo s druge strane kreveta, a on na muskom minderu...
ej, gramko, samo ... jedna ispravka... ne mozes reci da je neko auto bez veze, jer ipak je u pitanju tudji ukus... mozda je bez veze tebi, znam ja, ti si probao svasta i onda shvatio sta su prave vrijednosti , ali ipak... tvoje vrijednosti ne moraju biti i vrijednosti drugih... relativizam...
ah... vidi mene... prvo inspektoru o percepciji, sada tebi o vrijednosti... sve sami relativni pojmovi...
|
13-09-2009 at 12:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: Razglabanja o autima..
citat: Inspektor wrote:
...bolje mi je bit' komplexas u SUV-u nego se gurat' s nekim kad ga povezem...
joj, joj, joj, sad zvucis kao ono sto procitah: bolje plakat u mercedesu, nego u jugu, ili kako je vec bilo, neku francuskinju su pokusali da primjene na neku od tema...
citat: Inspektor wrote:...ja znam da na cesti vrijedi zakon jacega ...
a, ovo, e... to je i moj bivsi muz govorio, kada je insistirao da vozim suv, ali... ja ipak mislim da na cesti vrijedi zakon logike, kao i na svim drugim poljima, pa tako ja vozim bezbjedno kako za sebe, tako za druge ucesnike u saobracaju, a ispriku "zakona jacega" ostavljam svim ostalima...
ajd, sad, zacatasmo temu...
|
13-09-2009 at 13:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
*grofica* Nivo: Forumski doajen Deista od glave do pete..
Registriran(a): 11-04-2004 Lokacija: nidjeland Odgovori: 22335 IP: Maskiran
|
Re: Re: Razglabanja o autima..
citat: Inspektor wrote:
Ti sad zvucis k'o jedna moja koleginica prije 3-4 godine, kada mi je pricala kako je kupila auto i kako on super ide, i udoban je, mali ma samo rijeci hvale, i onda na moje pitanje pa koji auto si kupila, ona onako 'mrtva-hladna' kaze: "Pa, bijeli" ...Ispostavilo se kako nije uopste ni znala koji je model u pitanju, nego joj se auto svidio kao auto, i ona ga kupila 
Salu na stranu - I ja bih izabrao bijelu boju; cisto da budem primijecen, posto ja volim slavu, i nestalan sam, a bijela boja bi mi kompenzirala nedostatak samopouzdanja, cime bih izazivao zastoj daha u zenskim grudima pojavom u ovakvom automobilu 
Salim se, naravno - crno je crno - a i ne vidi se u mraku 
Ti da na baciklu prodjes, ja brez daha bi ostala dobar je onaj tvoj pogolem, sto je bitno kod onih koji se krshe
|
14-09-2009 at 00:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|