E stvarno šteta. Istina, jako pametan potez Nogueire, jer ako nije 100% spreman, nema šta raditi u oktagonu, ali željno sam ovu borbu išèekivao.... Nadam se da æe se što prije oporaviti i da æe što prije doæi do ove borbe.
Navodno je još uvijek mononukleoza, ali se malo iskompliciralo, pa je morao u bolnicu na primanje antibiotika.... Dana neke druge stvari govori, tako da se za sada ništa taèno ne zna.
Èinjenica da je ovo i taktièki potez UFC-a, jer znaju da æe to privuæi ogromnu pažnju publike u Australiji, ali svejedno, za jednu tako malu zemlju da ima èak tri predstavnika na jednoj UFC priredbi je ogromna stvar.
Navodno je još uvijek mononukleoza, ali se malo iskompliciralo, pa je morao u bolnicu na primanje antibiotika.... Dana neke druge stvari govori, tako da se za sada ništa taèno ne zna.
Mononucleosis is a condition where there is an unusual proliferation of lymphocytes in the blood due to an infection with the Epstein-Barr virus (EBV)
EBV infectious mononucleosis, known colloquially as the "kissing disease," caused by Epstein-Barr virus
E stvarno šteta. Istina, jako pametan potez Nogueire, jer ako nije 100% spreman, nema šta raditi u oktagonu, ali željno sam ovu borbu išèekivao.... Nadam se da æe se što prije oporaviti i da æe što prije doæi do ove borbe.
Pa sta je sa ovim ljudima majkemu. Pa samo neke infekcije pa ko da spavaju u WC-u.
Pa i ja treniram pa se poslje okupam i odem kuci u cist krevet pa se razbolim jednom u 3 godine malo temperature i to al infekcija ma daj bjezi
Registriran(a): 25-08-2009 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 321 IP: Maskiran
Re: Vijesti iz borilaèkih sportova
Frajer udara brzo i snažno, stvarno je dobar, ali volio bih ga vidjeti protiv Mayweather-a, iako to baš i nije fer kada se uzme razlika u graði, ali hajde, za tu lovu i da izgubi, neæe puno "izgubiti".
Mayweather je èesto osporavan, ali je bio i Pacquiao, te je preksinoæ svima zaèepio usta.
Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett moguæe na DREAM-u
Èovjek kojega su za vrijeme PRIDE-a zvali Mali Fedor. Nadam se da potpisati ugovor sa bilo kojom od ovohi organizacija i da æe se vratiti na staze stare slave.
Dana White otrkio: „Brock je imao manju operaciju i osjeæa se bolje“