|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: ŠTRAJKOVI ALL ABOUT
Pa, može amidža, eto, nažalost, baš neki dan prièam sa jednom poznanicom, žena trudna, sve preglede plaæa jer joj poslodavac ne uplaæuje ni zdravstveno ni ništa, a neæe da je vrati na biro jer da bi je odjavio mora prethodno da reguliše neku uplatu oko staža
ona se fino pokupila i kuæi, neæe ni da radi, ionako treba mirovati, a nema na poslu nikakve koristi, èak ni plate nema kako treba...
ja kakva sam huja ja bi njemu glavu razbila pa makar i zatvora vidjela
|
|
09-03-2012 at 12:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
citat: cica wrote:
Pa, može amidža, eto, nažalost, baš neki dan prièam sa jednom poznanicom, žena trudna, sve preglede plaæa jer joj poslodavac ne uplaæuje ni zdravstveno ni ništa, a neæe da je vrati na biro jer da bi je odjavio mora prethodno da reguliše neku uplatu oko staža
ona se fino pokupila i kuæi, neæe ni da radi, ionako treba mirovati, a nema na poslu nikakve koristi, èak ni plate nema kako treba...
ja kakva sam huja ja bi njemu glavu razbila pa makar i zatvora vidjela
Pa sto ga nije tuzila, posavjetovala se s kakim advokatom...........
Zvala novine....
Ne znam...
[Edited by Abulafija on 09-03-2012 at 12:49 GMT]
|
|
09-03-2012 at 12:48 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
pazi lafe ovde sve moze,to pod broj jedan,pod broj dva NEMA DRŽAVE,kome da se žališ,za šta
noga u zicagu dje god da si i kako god,dok ti to namiris preko suda vrijeme prodje,zivci,plate,a krediti idu,i ko to da namiri,banka nece cekat odluku suda!!!
vi se cudite isto ko da niste ovde zivili hebem liga...
sindikati su nekad mozda bili jaki,ja sad tvrdim,iako sam clan sindikata,da vise nemaju ni 5% prijasnje snage ni moci....
|
|
09-03-2012 at 13:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Re: ŠTRAJKOVI ALL ABOUT
citat: primus inter pares wrote:
pazi lafe ovde sve moze,to pod broj jedan,pod broj dva NEMA DRŽAVE,kome da se žališ,za šta
noga u zicagu dje god da si i kako god,dok ti to namiris preko suda vrijeme prodje,zivci,plate,a krediti idu,i ko to da namiri,banka nece cekat odluku suda!!!
vi se cudite isto ko da niste ovde zivili hebem liga...
sindikati su nekad mozda bili jaki,ja sad tvrdim,iako sam clan sindikata,da vise nemaju ni 5% prijasnje snage ni moci....
Jaro ja ne zivim u Bosni od 95', a i do tad sam bio malo u vojsci, malo u policiji, nisam plate, ni jedne jedine nikad dobio pa ni ne znam kako to hoda 
Zato ja pitam i zato mi je sve to pravo cudno, u stvari, sve se nadam, da je do vase "ljenosti" a ne da je sistem tako skrojen......
Al nije haman....
|
|
09-03-2012 at 13:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|