Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
joj, da vam pravo kazem, ja jedva cekam da vidim ko ce i s kakvim programom izaci, pa da opletem 
dodje mi, ovako, ponekad, da pomislim da bih stvarno trebala ja da se kandidujem! em sam zensko, em sam iz reda ostalih, em nemam oraha u dzepovima, nisam potkupljiva, nemam neke plahe skandale iza sebe, a volim tu pravdu, cudo jedno... doduse, svasta i znam...
mozda bih, fakat, trebala...
|
09-05-2012 at 15:18 |
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: statebriga wrote:
joj, da vam pravo kazem, ja jedva cekam da vidim ko ce i s kakvim programom izaci, pa da opletem 
dodje mi, ovako, ponekad, da pomislim da bih stvarno trebala ja da se kandidujem! em sam zensko, em sam iz reda ostalih, em nemam oraha u dzepovima, nisam potkupljiva, nemam neke plahe skandale iza sebe, a volim tu pravdu, cudo jedno... doduse, svasta i znam...
šta se èeka? ;hanka ja oèekujem da vidim upravo tebe na toj kandidtskoj listi...red je da na njoj bude i neki Tuzlak ili Tuzlanka
btw,imaš li novi FB profil?
[Edited by soraya on 09-05-2012 at 15:49 GMT]
|
09-05-2012 at 15:48 |
|
|
Dilber Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 11-08-2010 Lokacija: u kamionu Odgovori: 4206 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: statebriga wrote:
Naravno da bi trebala
A trebo bi i Salkan
Vas dvoje bi bili pravi kandidati 
|
09-05-2012 at 18:15 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|