Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: camac wrote:
dobro neko rece, SDP koristi propagandu u fazonu: Tuzla nije i nikad nece biti nacionalisticka, ne dozvolite da takva postane, ovo ono... i automatski ,,plasi,, gradjane od ,,posasti,, nacionalizma, koji bi mozda donio i pozitivne promjene, samo kad bi imao priliku da se pokaze i dokaze na djelu.. medjutim, ovakvi ,,strahovi,, su vec odavno ,,prepreka,, racionalnom razmisljanju gradjana i mnogi, samo zbog takvog nacina razmisljanja, daju svoj glas fontanama i jezerima, ne razmisljajuci o drugoj strani medalje.. srecom, izgleda da se vremena mijenjaju..
Nacionalna svijest druga strana nacionalistièke medalje
De ba, kako god nemoj molim te ubjedjivat me kako nacionalne stranke šire ljubav medju narodima Nacionalne stranke su bile i uvijek æe biti ovdje, nacionalistièko zlo!! Lièno sam se uvjerila kako èelni ljudi "nacionalistièkih" stranaka šire mržnju i nesigurnost medju narodima...
Zato svako drugo zlo, bolje je od "nacionalistièkog" zla
|
10-05-2012 at 13:33 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|