Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: Dilber wrote:
kakvo covjek mora imat ime da da ga neko ne proglasi nacionalistom?
Anto,Jovo i Mujo...za nekog su oni nacionalisti iz raznoraznih torova...
Kad sam vidio Lagumdziju kako je razdigo ruke i aminuje u Srebrenici,za mene vise nije komunista
a sto se tice nacelnika,ljudi ce njega lako prepoznat koji je pravi....nije bas toliko narod glup
ja ne bih baš "zloupotrijebio" El-Fatihu, Bismille, Amin i ostala sureta, ako baš hoæu Lagumždiju da raspakujem ko vreæu sjemenskog k'ompira na sred njive, jel? 
mislim ako treba izgulit' neki argument protiv Lagumždijine lojalnosti Komunizmu,
ne treba ga iz sepeta Titovih pionira presut' u leðen s vlasnicima posjeda iznad Dubnice
komunista NE znaèi nužno i ateista
FYI, narod, kao biraèko tijelo, je itekako glup, svakim izborima, sve više i više
kako god bilo Nusret za naèelnika i tu nema hasne
|
11-05-2012 at 03:39 |
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
pa dobro,po meni,(moje misljenje,razmjena misljenja ok?)
sama ideja socijal demokratije,ljevice,kako god, i jest ukoso,sa strankama,desnog centra,desnice...pa i po pitanju religije...
po meni,tesko jedno s drugim,...
e sad naravno da moze,al,nekako... `na 
i nije to retrogradno i primitivno misljenje,nego,ako se vec boris za jedne ideale koji su u suprotnosti s drugim idealima,i ako ih pomijesas,pokusas spojit,dobijes samo zbrku...
pocnu se sudarat ideje u glavi,sta je onda il tam il vam...ko na nekoj stazi,prekretnici u zivotu...
e sad,dali je kandidat za nacelnika vjernik ili ateista,manje vise totalno bi trebalo biti nevazno pitanje...njegova licna stvar...
ako cemo i po tom vagat,e jebiga onda...
sto stb navede,od tolikih zaduzenja ovlasti,programa,ideja,jos i to gledat,pa onda nije cudo sto narod nista i ne vidi...totalna zbrka...
|
11-05-2012 at 10:20 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|