Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
citat: borbeni wrote:
demonstranti su se, barem dok sam ja bio, ponašali vrlo korektno. èak su, prilikom sporadiènog bacanja kamenica, svojim tijelima zaštitili policiju
U dva navrata sam bila ukupno preko 5 sati, dio mase se ponasa vrlo nekorektno. Zao mi je zbog toga, jer su ovi protesti mogli rezultirati i necim dobrim, ovako ce ispasti vandali. Trebali bi se radnici, nezaposleni i ostali ograditi od onih koji dolaze sa punim ruksacima kamenica, i unistavaju imovinu gradjana i grada.
Mene su danas dvojica gurali i otimali aparat jer sam slikala kako pale zastave, pokvarili su mi objektiv. O kamenicama koje su padale na sve strane da ne pricam, to jednostavno nije nacin.
Toliko neki nemaju pojma sto su tu da uzvikuju "Izadji Jasmine".
Za potreste DA, za vandalizam NE
|
06-02-2014 at 22:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
I jos nesto, dva sata sam bila izmedju jednih i drugih, policija se nije pomjerila dok su ih gadjali kamenjem, jajima, petardama, tek je poslije reagovala i to po naredjenju s vrha.
Nikome od Vlade nece nista biti, nego onima koji nisu ni krivi za stanje u drzavi, policiji, protestantima, slucajnim prolaznicima, novinarima i sl.
|
06-02-2014 at 22:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: sunce wrote:
I jos nesto, dva sata sam bila izmedju jednih i drugih, policija se nije pomjerila dok su ih gadjali kamenjem, jajima, petardama, tek je poslije reagovala i to po naredjenju s vrha.
Nikome od Vlade nece nista biti, nego onima koji nisu ni krivi za stanje u drzavi, policiji, protestantima, slucajnim prolaznicima, novinarima i sl.
Korektnosti radi treba reæi i to jer sam bio oèevidac, i napravio i snimak na kome se to vidi da su demonstranti u jednom momentu stali ispred kordona policije i time onemoguæili daljnje gaðanje kamenjem.Stampedo je krenuo kad su baèeni suzavci što je jednostavno bio okidaè za naelektrisanu masu!
Btw kolko se gorèine skupilo u ovom narodu još je ovo i dobro za sad prošlo!!!!
Namjerno kažem za sad jer ovo zaista može eskalirati u nešto što niko živ više neæe moæi iskontrolisati!!!
<br /><br /><br /><br />
|
06-02-2014 at 23:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Ado13, AZIL OPSTANAK, ckome, Disa, Golf_V_R32, koso_oki, maja001, Malenich, Mawi_Edin_Tz_, nepoznat, opiumxxx, sadika, Salai, seka1985, stickman, zazza
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|