Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Bongo Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 05-03-2013 Odgovori: 647 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: RPM wrote:
policija hapsi i tuèe one koji bacaju kamenice i uništavaju imovinu a one koji su uništili imovinu tipa Konjuh, TTU, Livnica, Polihem, HAK, Front Slobode, Guming, Soda SO, Aida itd. s njima fino sjede i kafanaju ... do kriminalaca koji obnašaju vlast izgleda jedino se može kamenom dobaciti ...
na kraju æe ispasti jadni novinari i policajci ...
To su kolateralne stete, koga to interesuje.
Bitno je da su nasi politicari na nivou Evropskih velikana u najsiromasnijoj drzavi Evrope, Bosni i Hercegovini...mazohisti su na vlasti i nista drugo a i mi smo jos veci mazohisti da ih ponovo biramo.
|
06-02-2014 at 23:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Indijanac Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 24-01-2014 Lokacija: Tz Odgovori: 176 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
citat: sunce wrote:
U dva navrata sam bila ukupno preko 5 sati, dio mase se ponasa vrlo nekorektno. Zao mi je zbog toga, jer su ovi protesti mogli rezultirati i necim dobrim, ovako ce ispasti vandali. Trebali bi se radnici, nezaposleni i ostali ograditi od onih koji dolaze sa punim ruksacima kamenica, i unistavaju imovinu gradjana i grada.
Mene su danas dvojica gurali i otimali aparat jer sam slikala kako pale zastave, pokvarili su mi objektiv. O kamenicama koje su padale na sve strane da ne pricam, to jednostavno nije nacin.
Toliko neki nemaju pojma sto su tu da uzvikuju "Izadji Jasmine".
Za potreste DA, za vandalizam NE
Sunce,
Gradjani vec 20 godina trpe politicare, lopovluk, i njhovo izivljavanje. Potresi se ne mogu desiti ako se protestuje na kulturan nacin jer nasi politicari ne mare za takvim protestantima. Valjda si to do sada mogla skontati. Na zalost, da bi doslo do nekih promjena i da bi vapaji naroda dosli do pticijih mozgova nasih politicara, mora se biti grub. Nema promjena i revolucije bez arapskog ili ukrainskog scenarija. Tek onda kada su arapi i ukrainci poceli da obaraju sve pred sobom tek tada su tamosnji politicari poceli drhtati i padati kao kruske. Tako mora biti i kod nas jer druge nema!
Jer, odakle ti ideja da bez vandalizma mozes ukloniti ovakve korumpirane politicare koji misle da su Bogom dati da se vozaju u limuzinama i ubiraju ogromne plate? Zar ne kontas da oni razumiju samo silu?
A sto su neki vikali "Izadji Jasmine", pa mozda to i nije bila greska. Narodu je i on podosta naor'o jer ni on nije bas neka cvjecka. Sve je to ista klika.
Dakle, sada ili nikada, ma koliko to kostalo. Ako sada posustanemo, nas gradjane ce to kostati jos puno vise.
|
06-02-2014 at 23:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 2
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Aldin Kulenovic, bosansche, damir.kara, Esmir, fonzaga, jarektordi, loempia, marinakm, mrkac, rektordi, rexasaurus, samija, sorrento, sudija, suljex, teacher1, Tuta Bugarin, tuzlanka u srcu i dusi, Tuzlanka28, tuzlanka29, zmigavac
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|