Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
Majku mu, sto ti je sedma sila, sinoc Tuzla bori a na BHT emisija o prirodi, serije na federalnoj i OBN-u, aljazira, neke stare emisije pusta, niko programsku semu da napravi, izvjestava uzivo sa lica mjesta, konstantno...
Najbolji dokaz, koliko je vlast poklopila sve sfere drustva, i koliko nastoji omalovaziti sve ovo sto se desava
|
07-02-2014 at 09:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: primus inter pares wrote:
ma i ove pljacke klasicni spin lafina,sinoc seru u toku pljacka omege,a ja stojim pored iste
Ja ba, ja zvao jarana, sto radi u Omegi, nije kaze ba nista bilo 
Jebes lirat rakije sto je ko ukro 
Ako je ukro 
Nego, pederu, dje su ti modrice, da vidim, meci dokaz o brutalnosti policije, i punca ti, kad je cuo da si bio na demostracijama 
I danas transparent da napravis, sa sledecim tekstom:
"Hocemo vise kupleraja u Tuzli" i "Abulafiju za king Konga"
Pa cu ja ko Mandela allahrahmetile doc iz Sveske, a vi me docekat na aerodromu, pa da vas odvedem u svjetliju buducnost
|
07-02-2014 at 09:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Ema Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 23-03-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 4829 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: Abulafija wrote:
Majku mu, sto ti je sedma sila, sinoc Tuzla bori a na BHT emisija o prirodi, serije na federalnoj i OBN-u, aljazira, neke stare emisije pusta, niko programsku semu da napravi, izvjestava uzivo sa lica mjesta, konstantno...
Najbolji dokaz, koliko je vlast poklopila sve sfere drustva, i koliko nastoji omalovaziti sve ovo sto se desava 
Nije,nije..tek kasno sinoæ su poèeli da dolaze reporteri iz drugih gradova..Vidim BHRTV su sinoæ i noæili u onim kombijima,danas æe da bude izvještaja jer je situavija shvaæena kao ozbiljna.
|
07-02-2014 at 09:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: 4dm1r, Ane, April18, desa, falcon, ilarija, lam3r, maid00, Majstor221, masterlee, omcho, pank, X-master
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|