|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: JADAONICA
e, pa stvarno, sad su mi pametni muskarci vec presli preko svih zivcanih zavrsetaka... lijepo sam im rekla: ne curi od mene, kod mene sve OK, nisam kupatilo radila s kretenima, nego s provjerenom firmom... lupajte iznad, gledajte ventilaciju, radite nesto konkretno!
ali... JOK! ono ce meni da objasni da to od mene curi i ja to "ne razumijem, jer nisam ja tehnickog smijera"... o, boze... trebam li biti mozda educirana i za logicki smijer?!
obzirom da su to sve idioti, ja odlucim da im (vec drugi put) dokazem da nije od mene... podsmjehnuse se njih nekolicina, kao "haha, sad kad vidi da joj je pukla cijev, jer mi smo pametne muskarcine, a ona je samohrana majcica"...
sad mi kupatilo izgleda ovako:
curi od komsije iznad (ok, ni ja nisam bila u pravu, jer sam ja mislila da je od ventilacije)... dodje komsija kaze: ja, tebe, opet ti da curi od nekog drugog...
rekoh: pusti vodu na svojoj kadi, pa ces vidjet od koga curi...
pusti vodu, sidje opet kod mene... majci... to ne kapa, nego kao da ima jos jednu cesmu...
eto... zene su "glupe", a nek' su muski prepametni, volim neg' hljeba se najest!
|
|
28-09-2009 at 14:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Re: JADAONICA
citat: statebriga wrote:
e, pa stvarno, sad su mi pametni muskarci vec presli preko svih zivcanih zavrsetaka... lijepo sam im rekla: ne curi od mene, kod mene sve OK, nisam kupatilo radila s kretenima, nego s provjerenom firmom... lupajte iznad, gledajte ventilaciju, radite nesto konkretno!
ali... JOK! ono ce meni da objasni da to od mene curi i ja to "ne razumijem, jer nisam ja tehnickog smijera"... o, boze... trebam li biti mozda educirana i za logicki smijer?!
obzirom da su to sve idioti, ja odlucim da im (vec drugi put) dokazem da nije od mene... podsmjehnuse se njih nekolicina, kao "haha, sad kad vidi da joj je pukla cijev, jer mi smo pametne muskarcine, a ona je samohrana majcica"...
sad mi kupatilo izgleda ovako:
curi od komsije iznad (ok, ni ja nisam bila u pravu, jer sam ja mislila da je od ventilacije)... dodje komsija kaze: ja, tebe, opet ti da curi od nekog drugog...
rekoh: pusti vodu na svojoj kadi, pa ces vidjet od koga curi...
pusti vodu, sidje opet kod mene... majci... to ne kapa, nego kao da ima jos jednu cesmu...
eto... zene su "glupe", a nek' su muski prepametni, volim neg' hljeba se najest!
reci komšiji da pozove instalatera i da sajlom ošiste odvod od prelivnog sifona do glavne kanalizacione vertikale plus je dužan da plati sve to izrovljeno u tvom kupatilu i kreèenje
|
|
28-09-2009 at 14:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|