Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
Razmišljanje, kupovanje, pakovanje, raspakivanje, zvanje komšije da obojica probamo sjest na kofer, lanèano pušenje cigare na cigari, zaboravljanje pakovanja onog najbitnijeg, ponovno otvaranje kofera, ponovno zatvaranje, ponovno zvanje komšije da obojica pokušamo sjest na njega... ne uspjevanje... plakanje... nemoæ... i kad mi povrh svega toga neko kaže "A jesi probo ovako? Znam ja bolje!!!!" AAAAAAAAAAAAAAA
|
18-09-2009 at 15:21 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
citat: besmir wrote:... AAAAAAAAAAAAAAA
jesam li ti fino rekla: spisak!!! spisak!!!! spisak!!!!!
e, mene danas ne nervira nista posebno (doduse, kao i inace, mene fakat tesko iznervirat, ma koliko se neki degeni trudili), nego sam se sjetila necega sto iz dna duse prezirem, a to je onaj iskonski seljakluk, bezobzirnost i neznanje osnovnih postulata kulture zivljenja!
kad renoviras stan, onda obavijestis komsije da renoviras, da bi oni - eventualno - mogli otici negdje drugo, ako im je vec mrsko da slusaju buku, ili - bar - da budu na to spremni!
kad se useljavas u stan, budi svjestan da pored tebe, sa svake strane (vjerovatno) ima jos neko, taj te cuje jednako kao i ti njega, pa se prema tome nemoj zalit na buku, jer ako nisi spreman da slusas tu "gradsku" buku, onda kupi livadu i napravi kucu u sred nje, pa ti niko nece smetat (a, vala, ni ti nikom!)
kad se udje u zgradu, kaze se "dobar dan" ili nesto slicno, cisto kulture radi... i krava kaze "mu" kad pored nje prodjes, stoko nevaspitana!
when in rome, do as romans do!
but, puppy, i am not in rome, i am in rush!
|
18-09-2009 at 15:31 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Što me nervira.... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|