Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Jimmy Nivo: Forumski doajen Auuuuuuu Registriran(a): 16-12-2007 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2144 IP: Maskiran
|
Re: Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
citat: Shaban wrote:
Koliko sam èuo to je u planu
Trenu tno je najviše nadrljo Mercator, parking pun a nema kupaca ni s glave!
Morat æe neko rješenje naæi za to jer gospoda iz obližnje Hypo banke, osiguranja ... koja dolaze na posao s kolima nemaju namjeru da plaæaju parking pa koriste one besplatne
Oni svasta nesto planiraju, i biciklisticke staze, i zatvaranje dijela grada, i sto nekih stvari, a kada treba klepiti po usima gradjane, projekte implementiraju u roku od par mjeseci.
Prije dva dana se Panonsko "renovira", obnavljaju pijesak i rastjeruju ljude koji im uopste ne smetaju niti se kupaju. Radove izvode sa jedne strane Panonike, a sa druge strane tjeraju ljude. Izgleda ne mogu preboliti sto sezona ne traje 12 mjeseci, imali bi jaku volju i sada da naplacuju.
Crvena traka zabrane ulaska na panonsko stoji prakticno od pocetka ovih ljepsih dana, iako radovi nisu uopste ni poceli.
|
21-05-2009 at 19:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zeus Nivo: Forumski vuk OSTAR
Registriran(a): 01-09-2005 Odgovori: 871 IP: Maskiran
|
Re: Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
citat: statebriga wrote:
upravo! ja sam nebrojeno mnogo puta zvala policiju i pitala zasto se ne kaznjavaju, ne odvoze ili bilo sta automobili koji su parkirani na trotoaru, cesto ispred samih ulaza...
kaze: nemamo dovoljno ljudi?!?!?!?!? halo, ba!
jest jest, to i jos nekad kazu nije to nas posao kazu, to je posao komunalne inspekcije, kad sam ih poceo redovno zvati za parkiranje ispred nase zgrade na zelenoj povrsini....ludilo, a sad kad je opstini u interesu onda imaju i ljudi i nije za komunalnu inspekciju, koliko god da ih razumijem, korumpirani su i pokvareni do kosti... "OTPOR STOKO, OTPOR"
|
23-05-2009 at 08:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|