Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
racionalna manjina Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-02-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 11437 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kako dijaspora moze pomoci Bosni i Hercegovini
citat: Denci wrote:
ma nesto nisam raspolozena za raspravljanje A i profulala sam odgovor,on je mislio da mi to njima poklonimo,nista biznis fazoni,jer sta ce nama pare,u dijaspori sve dzaba dobijemo Zato sad reci zdravo trospratnici i kreni u nabavku traktora i plastenika 
[Edited by Denci on 17-02-2010 at 19:17 GMT]
Ne morate poklanjati, eto možete otvoriti neke mini tvornice,i to samo parama koje potrošite po kafanama slušajuæi Stoje i Æane, kad dolazite za vjerske praznike. Al znam ja u èemu je problem, vi ne želti da u BiH bude bolje, jer inaèe vi ne biste mogli na kome da lijeèite komplekse koje su vam nabili oni koji su vam gazde tamo gdje radite.Kad doðete ovdje, vidite da ima i gorih od vas, pa vam bude lakše. A i te kuæe imaju istu svrhu.Izvinjavam se pojedincima koji nisu takvi.
|
17-02-2010 at 20:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kako dijaspora moze pomoci Bosni i Hercegovini
citat: racionalna manjina wrote:
Ne morate poklanjati, eto možete otvoriti neke mini tvornice,i to samo parama koje potrošite po kafanama slušajuæi Stoje i Æane, kad dolazite za vjerske praznike. Al znam ja u èemu je problem, vi ne želti da u BiH bude bolje, jer inaèe vi ne biste mogli na kome da lijeèite komplekse koje su vam nabili oni koji su vam gazde tamo gdje radite.Kad doðete ovdje, vidite da ima i gorih od vas, pa vam bude lakše. A i te kuæe imaju istu svrhu.Izvinjavam se pojedincima koji nisu takvi.
sve pare koje zaradim imam pravo da koristim kako god ja hocu,pa makar to bile kafane,Cana i Stoja.Isto tako samo je moja stvar koliku cu kucu praviti,ne otkidam ni od cijih usta nit' ugrozavam nekoga.Vidis tu si malo pogrijesio,gazde ovdje nisu kao gazde dole,ne nabijaju komplekse nit' te gledaju ko nizeg od sebe Svi pomazu onako kako mogu i misle da trebaju,neko porodici,neko prijateljima...A nismo obavezni I da potpisem forumasa iznad Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
17-02-2010 at 20:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
|
FORUM : Dijaspora : Kako dijaspora moze pomoci Bosni i Hercegovini? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|