|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska djetinjstva 80-te
citat: Walter did not know wrote:
Vanja sa Slatine.....
Quel giorno ho visto il Mediterraneo.
Klinac sam bio,mozda 14-15 godina kada sam ugledao prvi put uzivo Mediteran u nasem gradu.Mislio sam do tog dana da onakva lica postoje samo na filmovima.Vanja je bila starija,jedno 4 godine i nedustupna u svakom pogledu.
Ima jedan krug na Slatini gdje su oba Damira prvi put ubacila tricu,e tu nas jednom pozovu na basket.
Igrala se "velika" do 21 i Mi pobjedismo a Ja ubaci 19 koseva.Do tada Mi je prosjek bio "tri" kosa i obicno bi bio statista,poslije su me svi pitali "sta Ti bi"...
Ne sjecam se da li je Vanja ostala do kraja meca ali hvala joj jos jednom za taj moj nezaboravni basket nikad vise ponovljen 
Cuo sam da je na jugu Italije u jednom lijepom gradu na Mediteranu i da je i sada onako lijepa.
Et, pojma nemam sto se ovog sjeti,valjda Juli i ovaj neki Italijanski film na TV...
Pitam se, Boze li dragi, hoce li ikada ta Vanja, koja uzgred receno ima i sama sada jednu Vanjicu, procitati ovaj lijepi tekst??!!
|
|
15-07-2011 at 01:00 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|