Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Testosteron Nivo: Forumas sa iskustvom S
Registriran(a): 29-06-2006 Lokacija: Zeljezara Zenica Odgovori: 272 IP: Maskiran
|
Re: Re: Sposobni a ne podobni za dobrobit BiH
citat: primus inter pares wrote:
posto po ko zna koji put ignorira direktni pitanje,da remiziram 
ovakvi ko bleki su veÆina OVDJE NAŽALOST...
SAMO svoj pravacc i ne pušæa,periferni vid nula bodova,i kome onda pravit drzavu,dovodit sposobne,to su ti,opinjn mejkeri,desizin mejkeri,glasacka masnierija,kad god opsujes politicara,drzavu,sjeti se i ovakivh koji su u veeeelkoj vecini..to je to ba..nema dalje...
skeptiæka jama,brez ljestava za izniæ....
Lik (Blackout) je suvishe radikalan cak i pomalo nebulozan.....kod mene podjela Bosne i Hercegovine ne pije vode.....
|
02-03-2012 at 23:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
tuba Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 02-06-2006 Odgovori: 17436 IP: Maskiran
|
Re: Re: Sposobni a ne podobni za dobrobit BiH
citat: MelMel wrote:
to ja i rekoh na jednom od svojih prethodnih postova.
Ima dobrih ljudi bez daljnjeg ali je to manjina, da je dobrih ljudi vecina i bilo bi nam bolje.
Kad smo imali shansu da neshto uradimo prije rata i prije ubijanja, prolijevanja krvi to nismo uradili i sada je kasno za sve, mogu se razne priche prichati, bratstvo jedinstvo, zajednichki zhivot i ostala sranja ali to je sve propalo a mi k'o lafo to ne znamo i ne vidimo.
Sve se neshto pretvaramo.
Nacionalista je pun qrtaz, svjesni i oni nesvjesni. Bilo koja stranka da je u pitanju i bilo koji politichar, tu su samo da muzu ovaj glupi narod. Nishta ih ne krivim, neka muzu kad mogu.
Zato pokrijmo se ushima, gledajmo Red Carpet na OBNu, kupujmo Expres i vichimo "Joooooooj kolike su siseeee u Jelene Karleusheeeeeee!"
|
02-03-2012 at 23:41 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 29
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Politika : Sposobni a ne podobni za dobrobit BiH |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|