Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
citat: laly wrote:
idi prema mupu, sudu i tuzlistvu. staje cilj protesta, ili vise nije bitan?
Iskreno, mislim da nije.
Na zalost.
20 JEBENIH GODINA VAS, a i mene s vama jebu u zdrav mozak, od mjesne zajednice (nepostojece) pa do vrha drzave. Da nije onog Tvrtka u parku postavio, i skrho 200000km (il ono i 400000), a ja u 21. vijeku vode nemam, i pisam u potok, 10km od centra grada, mozda bih i reko nije u redu.
Ma nek gori sve, nek idu u tri p**** materine, pa i ta opstina, iako mi je u njoj mati penziju zaradila.
Ne znam sta bih ti reko, mozda smo svi poludili kolektivno, a mozda ovo i treba ovako.
[Edited by Abulafija on 07-02-2014 at 17:06 GMT]
|
07-02-2014 at 17:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: Abulafija wrote:
Iskreno, mislim da nije.
Na zalost.
20 JEBENIH GODINA VAS, a i mene s vama jebu u zdrav mozak, od mjesne zajednice (nepostojece) pa do vrha drzave. Da nije onog Tvrtka u parku postavio, i skrho 200000km (il ono i 400000), a ja u 21. vijeku vode nemam, i pisam u potok, 10km od centra grada.
Ma nek gori sve, nek idu u tri p**** materine, pa i ta opstina, iako mi je u njoj mati penziju zaradila.
Ne znam sta bih ti reko, mozda smo svi poludili kolektivno, a mozda ovo i treba ovako.
ako je cilj paliti aferim, ali ciljevi su bili nesto drugo
|
07-02-2014 at 17:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 12
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|