Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Bongo Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 05-03-2013 Odgovori: 647 IP: Maskiran
|
Re: Da, mi smo muslimani, ali... isplati li se?
citat: Aidatuzla wrote:
zezanje nije nikad zlonamjerno. nemas ti pojma kako je imati bliski kontakt sa zlonamjernim dusama ovdje na forumu ;)
Ono sa nobelovim nagradama ti je bila provala prava. kazem onako drugarski. prvo, nema muslimana medju nobelovcima. majku mu, pa makar statisticki se mora provuci jedan. onako slucajno... pa kad ti neko kaze: e ima, ti kazes jeste to al nije ti to ta vrijednost nagrade jer ona gubi vrijednosta zato sto ta osoba doazi iz tog drustva. pa mijesas vjeru sa drustvom i obicajima pa sve strpas u isti kos pa jos dodas malo i naseg problema.
kod tebe je kao u onom vicu: "ja znam sta se pokvarilo! Autobus se pokvario"
Sta je, po tvom misljenju, rjesenje problema kojeg stalno spominjes u monolozima tipa mi vs. oni? A rjesenje mora sadrzavati odgovore na pitanja ko, gdje, kako, za koliko vremena i kojim resursima.
Pa da zapocnes finu debatu 
Tu debatu nebi htio niti po koju cijenu pokretati, upravo iz te spoznaje kako kazes da neznam sta i koliko znaci imati posla sa zlonamjernim dusama.
Prepustam to onima koji najradje smece vide u tudjoj avliji, ja sam ti insan koji najradje i prvo cisti u svojoj avliji.
Znao sam ja za te Nobelovce na ovoj drugoj strani, a kako i nebi znao, pa ja sam ti onu dugacku listu nobelovaca postavio i ako se ne varam malkice je frizirao, nisam bas nasao za shodno ubrajati par njih kao sto je to Sadat, Arafat ili mala curica Malala.
Dobar ti primjer sa pokvarenim autobusom
samo sto se to ne odnosi na mene koliko za sve nas, dobro moguce da i ti sjedis u tom pokvarenom autobus... 
[Edited by Bongo on 27-11-2014 at 16:48 GMT]
|
27-11-2014 at 14:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 28
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dr.best, ebakalovic, Enver, Fudbal u srcu!, kec, Mala_Curica, Mala_Curicaa, selvir-tz(CH), vrbas
|
FORUM : Politika : Da, mi smo muslimani, ali... isplati li se? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|