|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: cupo wrote:
cupo se pita gdje je sunce da nisi gdje otputovala hehehe kamo srece jelde
Ma ,evo mene ,znam ja da ti vrijedno radis i kad mene nema ,evo bas citam sta si nam svasta napisao ,
.Ma ,ja sam tek doputovala ,sidro sam bacila i nemoj da me tjeras cccccc  
A bila sam danas na parkingu kod Elme ,pa iza onih trafika nesto ogradjeno ,ne znam sta je ono .
Parking je stvarno los ,ima ono brdo bas na sredini pa se tesko i parkirati .
Tesko je naci mjesto u gradu ,u svako doba je guzva .Ali bas uvijek ,radni dan ,vikend ,noc ,dan ,grad vri .
Ulice se i nemaju gdje siriti a kola nikad vise nije bilo .
Cupo ,ima li jos "pauka"?
Nisam ga vidjela .
Idem
,cujemo se sutra ,svima pozdrav i
PS Cutie ,ma nema s´a nema
|
|
18-01-2004 at 00:25 |
|
|
|
Re: Vijesti iz Tuzle
Evo mene ,iz kisne Tuzle ,doduse mozda je i prestala ,nije to nikavo cudo ,za jedan dan se promijene sva 4 godisnja doba .
Doris ,pitala si me za stanove ,pa evo da ti ovdje napisem .
Ako sam dobro shvatila ,kad se prvi put rijesava sta. pitanje ,placas 1050 KM ili 1150 KM po kvadratu ,zatim 1200 i tako dalje .(novi stanovi)
Da je tebe ne bih zbunila ,jer nisam sigurna ,dok neko ko zna vise nesto ne napise, evo pisem za tebe par (skracenih)oglasa .
-Prodajem stan u Slavinovicima ,82 m2 ,cijena 900 KM/m2
- Prodajem stan na Slatini ,85 m2,cijena 900KM/m2
-62m2 ,cijena 800 KM/m2
-prodajem stan na Ircu ,56m2 ,42000 KM
- ...na Brcanskoj Malti ,63 m2 ,cijena 800 KM/m2
- ..Slavinovici ,57 m2 ,cijena 25 000 €
-67 m2 ,cijena 47 000 KM
- Krecanska (bivsa Uzicka) 53 m2 ,cijena
18 000 €
--Prodajem stan kod Tenisa ,65 m2 ,48 000 KM
-Stan u Solini ,86m2, 750 KM/m2
-Sjenjak ,88m2 ,1000 KM/m2
i tako dalje ,puno je toga ,na cijenu utice lokacija ,kakva je stolarija ,parket i sl.
Kada sam kod oglasa ,procitah i ovaj ;
..Saljevam strave ,palim crveni vjetar ,kozne bolesti ... , sta je ba ovo
Cupo ,ima li tebe i tvojih izvjestaja
Pozdrav za sve
|
|
18-01-2004 at 19:34 |
|
|
andjela Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Vijesti iz Tuzle
Eh pa ja odavno kazem Tuzlansko je najbolje,pa mi se ljudi smiju!!!Kad su majke ti slovenci bili ljudi!?
Bez uvrede (tetak mi je slovenac,al smo ga preveslali na bosanski jezik,obicaje isl.).ma nema ljudi bez bosanskih!!!
Fakat smo ne poinovljivi!!
P.S.i molim vas kupujte TUZLANSKO!!!Jer je najbolje..
PUSA SVIMA!!!
|
|
19-01-2004 at 01:22 |
|
|
|
citat: andjela wrote:
i molim vas kupujte TUZLANSKO!!!Jer je najbolje..
naravno ali moze i bosansko ,ja samo nase proizvode trazim.
Toplo vam preporucujem kolace koje pravi FIRASAL-Tuzla ,ukusni ,lijepo upakovani ,nisu skupi ,imaju u gotovo svim prodavnicama .
I sokove Bony i Azapagic .
Cupo ,prosle godine se puno pricalo o gradnji crkve u Splitu ,moze ali bez munare(narusava izgled grada ) pa je oko toga bilo problema ,ne znam ni sta bi na kraju .
Pogledaj koliko u Njemackoj ima muslimana (uglavnom Turci) ili u Francuskoj(Arapi) ali tesko ces tamo dzamiju vidjeti ,tako ti je to.
Demokratija je nekad po principu "zna se ko je gazda".
Sto se tice gradnji bilo kojeg vjerskog objekta ,imam utisak da je to vise nadmetanja ko ce prije ko ce vise .Crkve i dzamije su se isto prve renovirale, neka su i treba ,ali poslije fabrika ,bolnica,skola i sl.
Ali to su vec druge teme .
Sto se tice "pauka" ,ja ga stvarno nisam vidjela,a nadam se da i necu
.
Ne znam kako bi se rijesilo pitanje parkiranja u gradu ,pa bas se nema gdje .
Pozdrav iz mracne Tuzle ,ovdje kao da nije svanulo .
|
|
19-01-2004 at 09:10 |
|
|
|
citat: cupo wrote:
nisam vidio te firsal kolace al vec danas cu ih pronaci jer pravo volim slatko a kenijada je nezaobilazna sunce 
Eto probaj ,ja sam kolace ,rolate ,kifle ,ma sve cu a i te tvoje ima da potrazim .
Dobra ti je ideja ,da navedemo ime proizvoda i proizvodjaca .
,mozda nam plate za reklamiranje .
Sve sto sam probala od Vegafruita je dobro .
Ja sam bas juce kupila hurmasice (firasal)a kenijadu ,tuzlansko mlijeko i kajmak obavezno svaki dan
.
Mracno bi jutro ali evo sada nije lose ,upravo sam usla ,ako izlazite, da znate da je pohladno ,nemojte da se prehladite .
Bubi ,mora Merkator napraviti veliki parking ,svi bi trebali imati parking za svoje kupce ,klijente ,pacijente (to bi bilo idealno) .
Prije su gotovo svi imali garazu pa su dvorista bila prazna ,djeca su imala gdje da se igraju .
Pa su prvo u garazama poceli piljare otvarati ,a kola na polje ,da bi sada dosli na to da se od silnih kola ne moze trotuarom hodati .
A ima i onih krntija , koje su za otpad ,dzaba mjesto zauzimaju ,nemaju ni tockove
.
|
|
19-01-2004 at 12:32 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|