|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
Sejtan Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 06-05-2004 Lokacija: Miladije/Kreka Odgovori: 3715 IP: Maskiran
|
Re: SEJTANOV KUTAK
citat: kalimero wrote:
Sejtance kako jo imam predlog, da se ova tema zove SEJTANSKA POSLA u produzetku SEJTANOVOG KUTKA ili ti vako:
SEJTANOV KUTAK - SEJTANSKA POSLA
A sad da pitam dje kafurina, dje ono mal ukoso, dje piva imas velki pozdrav od lege, bas smo te spominjali danas, jel ti se makar malo stucalo he het, toliko od mene i direktnog javljanja iz Tuzle
Nije ti losa ideja,kazu ako u javnoj kuci ne ide posao ne mjenjaj carsafe neko osoblje
To kazem jer mnogi ne zalaze ovdje vjerovatno sto se ovdje moraju "izuti"
Vidim da vam je lijepo pa sam japoceo da se svetim.Danas je bilo ovo na trpezi,nema mesa samo iz razloga...nema se jebiga.A vidi mi kajmaka vi to nejmate tam

Mrzi me kad postiram pa "progutam" slovo e onda moram editovati...
Joj kad se Senza zaleti na paprike Pravo da kazem ne volim sta joj se dogadja i nadam se da ce se sve popraviti.Legu mi cuvaj,reko mi je da je nas´o neku sisatu pa kad je reko koja je ,e...znam je ona ima dobru sisu tako dobru da joj ona druga i ne treba!
[Edited by Sejtan on 10-08-2008 at 06:16 GMT] I noga u guzicu je korak naprijed!
|
|
10-08-2008 at 06:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|