Registriran(a): 01-10-2007 Lokacija: U Raju Odgovori: 2046 IP: Maskiran
Re: Otvoreno šehidsko turbe u Srebrenici (slike+video)
stvarno ko da sam ja bila tamo... slike su za , video mi se lodira duga pa cu to kasnije pogledat. Cupo, mislim da ne znas kakav talenat imas za fotografisanje
It's not where you came from, it's where you are going.
cupo Nivo: Moderator podforuma Registriran(a): 21-10-2003 Odgovori: 24024 IP: Maskiran
Svima onima koji su podrzali izgradnju turbeta Kadefa Muhic predsjednica Udruzenja zrtava poginulih sehida iz Srebrenice je urucila zahvalnice. Na vrh mi jezika ime ovog politicara sa slike znam da je iz SDA i zastupnik u skupstini. Medju dobitnicima zahvalnice bio je i Emir Hadzihafizbegovic ali se nije pojavio. Takodje nije se pojavio gradonacelnik Srebrenice Abdurahman Malkic pa je priznanje umjesto njega preuzeo zamjenik gradonaclenika Srebrenice Ramo Dautbasic. I da napomenem da su na ceremoniji otvaranja obnovljenog sehidskog turbeta bili vidjeni i clanovi SDA iz Tuzle.
cupo Nivo: Moderator podforuma Registriran(a): 21-10-2003 Odgovori: 24024 IP: Maskiran
Jos video fajlova
"Utjecem se od Allaha od šejtana prokletog, s imenom Allaha milosnog, premilosnog...i ne recite za poginule na putu Allahovom mrtvi su...ne...oni su zivi ali vi ne opazate...istinu je rekao Uzviseni Allah"