|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: Što me nervira....
Sad ništa, ali me danas toliko nerviraloooo, pa da pišem redom :
- ona gospoda što su se parkirala po trotoaru krenuvši od muzièke škole pa do ulaza u Panoniku ja moram s kolicima silazit na ulicu, i dok idem mislit hoæel nas pokupit neko auto, a uz to mi fini vozaèi sviraju jer idem ulicom
- plaæanje ulaza za bebu 0,50km e, da Bog da Panoniku baš uzeo privatnik, pa nek nabija cijenu ( èuj molim te, nisam ni znala da se plaæa djeci maloj ulaz u autobusu se na plaæa djeci do 7 godina, pa èak i kad ideš bilo gdje na odmor, djeci se ne plaæa maloj, a Imamoviæ naplaæuje po' marke,,,, da je dijete makar smoèilo èunu pa hajd )
- nervirala me neka babuskara, pametujuæi mi kako u apoteci imaju flasteri, okrugli, èetvrtasti.... i da sam trebala kupit pa zalijepit na mladež kako trebam otiæ hirurgu da mi ga otkloni ( a kanim se ja to uradit ) pa kako beba može da dobije sunèanicu ( a hladovina debela, prošlo 16h)....
eh et...
|
|
24-06-2012 at 21:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
citat: cica wrote:
Sad ništa, ali me danas toliko nerviraloooo, pa da pišem redom :
- ona gospoda što su se parkirala po trotoaru krenuvši od muzièke škole pa do ulaza u Panoniku ja moram s kolicima silazit na ulicu, i dok idem mislit hoæel nas pokupit neko auto, a uz to mi fini vozaèi sviraju jer idem ulicom
- plaæanje ulaza za bebu 0,50km e, da Bog da Panoniku baš uzeo privatnik, pa nek nabija cijenu ( èuj molim te, nisam ni znala da se plaæa djeci maloj ulaz u autobusu se na plaæa djeci do 7 godina, pa èak i kad ideš bilo gdje na odmor, djeci se ne plaæa maloj, a Imamoviæ naplaæuje po' marke,,,, da je dijete makar smoèilo èunu pa hajd )
- nervirala me neka babuskara, pametujuæi mi kako u apoteci imaju flasteri, okrugli, èetvrtasti.... i da sam trebala kupit pa zalijepit na mladež kako trebam otiæ hirurgu da mi ga otkloni ( a kanim se ja to uradit ) pa kako beba može da dobije sunèanicu ( a hladovina debela, prošlo 16h)....
eh et...
Ma, ja bih smocio cunu za to pola marke, kad je bal, nek i hala gori.... ...Svasta bas...Mozda ce bit' bolje kad nas sve kupe Slovenci (oni ionako sve kupuju pri pa nas kasnije prodaju Srbijancima ...Mozda cemo i cuke i mace moci da kupamo u jezerima...
|
|
24-06-2012 at 22:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Što me nervira....
citat: cica wrote:
aaaa, ne, ne, neæemo pretjerivati cuke i mace ne u vodu
ma, nije meni do tih po' marke, nego mi smiješno stvarno, idem na Panoniku od kako se otvorila prve godine a nisam imala pojma da se ulaz za malu djecu plaæa kad mi onaj sekurci reèe a ðe' karta za bebu
Trebala si securitiju rec' da beba ne moze ni da govori, ali da kojim slucajem moze da govori, da vjerujes da bi Jasminu, Maidu, Opcinskom Vijecu, osnivacima, sponzorima, rudniku soli , TE, HAK-u , ODB-u, Tuzlarijama, SDA-u, SDP-u, BH Telecomu, Duduku, Bakiru, Sulejmanu, Desnici ali i ljevici, svima 'nako ...imala sta za rec'...
|
|
24-06-2012 at 23:57 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Aldin Kulenovic, bosansche, damir.kara, Esmir, fonzaga, jarektordi, loempia, marinakm, mrkac, rektordi, rexasaurus, samija, sorrento, sudija, suljex, teacher1, Tuta Bugarin, tuzlanka u srcu i dusi, Tuzlanka28, tuzlanka29, zmigavac
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Što me nervira.... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|