Registriran(a): 11-10-2007 Lokacija: USA Odgovori: 1038 IP: Maskiran
Re: Ko treba da štiti policijsko dostojanstvo ?
citat:cia wrote:
Stanujem u Turalibegovoj ulici i svjedok sam svakodnevnog noènog divljanja motorista u vrijeme kada se radni narod i pošteni graðani odmaraju (popsebno poslije 23 sata), a policija treba i mora da štiti javni red i mir.
Meðutim , obzirom da ove siledžije , zgubidani , protuve , ljudske nakaze... rulaju svoje motore pod punim gasom ispred i oko same zgrade policijske stanice Centar , a da se policija ne smije pojaviti i ponaša kao da se ništa ne dešava , molim vas za komentar na temu njihovog ponosa i morala , te šta treba da uradi graðanin kako bi se sam zaštitio!
[Edited by cia on 13-06-2008 at 23:22 GMT]
Treba im iz mraka opaliti koji metak medju gume pa neka onda policija traga ko je opalio.Vi ste gori sto ste dozvolili da vas siluju takvi.Bez otpora nema pobjede
Da su to motoristi motoristima pa haj...al cisto sumnjam da su to pravi oni zaljubljenici u ljute masine,jer takvi su uzeli motor da glume frajere a to i pokazuju na taj nacin sto u gluho doba zuje po gradu...
Nek odu u Orasje na motorijadu i palamude tamo,ljudima koji ce ih kao malu djecu presvuc u znanju,sa i na motoru...
Normala i onaj drot na motoru u ta doba ne smije sa njima se zayebavat jer zna sta ce mu bit...
Primjer sarajevske policije je mozda potreban i za tuzlansku...daj 5-6 ljudi primi koji imaju iskustva sa motokrosevima i trkama(kad mogu kursisti kojekaki bit drotovi sto nemogu i motoristi)pa nek ljudi malo to poganjaju i srede stanje...
Nek se zna kolko i kad je dozvoljeno decibela(dB) stvarat u koje doba dana i noci...
Kao sto mi je poznato kamioni u Austriji koji su ono preko dozvoljene granice u buchnosti ne smiju preko noci vozit cak ni po autoputu
veceras oko 10, pokusah proci autom pa vidjeh da je pored pozorista zatvoren saobracaj. Sta se to desilo jel opet kakva pucnjava, saobracajka, racija ili nesto slicno?