Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
bolje da ovo nisam procitala! koji su to XXXXX , majko moja mila... ne znam jesu li gore neznalice oni ili to preduzece koje su napravili!
citat: yugi wrote:
Opæinsko vijeæe traži da se stalno analiziraju lokacije za parking prostore, cijene i povlastice po pojedinim zonama i njihovi efekti...
zar ovo treba traziti!? pa ta firma to MORA da radi, jer je to sastavni dio operativnog ciklusa preduzeca koje se time bavi!!!!! kakve neznalice?! izgleda da im je biznis plan radio neko od lokalnih strucnjaka, sto drze "treninge" (uvijek se zapitam trebam li trenerku i patike da ponesem na to )
citat: yugi wrotePri tome navedena analiza treba da sadrži uporedne pokazatelje sa drugim gradovima u Bosni i Hercegovini, okruženju, ali i u Evropskim gradovima velièine poput Tuzle.
jos gore! vidi ti degena! pa ta je analiza trebala biti uradjena PRIJE nego se donijela odluka o pravljenju firme, parking mjesta, naplati i slicno! to je takodjer trebalo biti dijelom biznis plana, da ne govorim osnovom za uspostavljanje ekonomskih relacija!
citat: yugi wroteTakoðer je reèeno da se parking aparati programiraju i na moguænost kraæeg vremenskog roka.
auuuuuu, a kako ce to da naprave! sta cu ja ako stavim 15 minuta a ostanem 20... to nije 15, a nije - vala - ni 30... kakvi idioti! kakve neznalice! kakva lakrdija!!!!!!!!!
[Edited by statebriga on 15-07-2009 at 14:52 GMT]
|
15-07-2009 at 14:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|