|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Razglabanja o autima..
ja kao da sam zastupnik za kia, al' nevermind... svakako na trzistu trenutno najbolji omjer cijene i kvaliteta, pa kako god...
kia soul (pomalo nekonvencionalnog izgleda, vrlo prostran, a dovoljno mali za grad, mozda ide ruku pod ruku s tvojim "da mi je nesto izmedju". ova boja na slici meni nije nesto plaho fajn, al' u svijetloj boji, krem, je prekrasan... )
evo linka za puno slika
ima jos kiJe...
npr. kia rio (da vidis plaho puno slika), zgodan, malen, takodjer prostran, vrlo ugodan, na testovima se pokazao odlican
necu ti nista reci za pro ceed (vjerovatno ti neces 3 vrata), al' to je san snova. evo ti samo slika
i jos puno slika
i, of kors, ima jos...
posto ne pitas za cijenu, evo i ovo... to bi ja, kad bi mi bilo svejedno koliko kosta i koliko mu je servis, far i tako to
evo jos slika
citroen (novi c4, nakon onog proslog savrsenstva oblika, je bljak... sorry cico) ima par simpaticnih modela
npr. evo ovoga, ds3
jest pomalen (manji od svih drugih koje ti stavljam), al' je sladak
ista platforma, c3 al' picasso, komotan mimo svih ocekivanja, mali, taman za grada, a zgodan i za odmora (kamperskog, npr.)
da se nagledas fotki
i jedna za ilustraciju:
idemo dalje 
alfa... mozda jeste "talijansko smece", al' daleko je najelegantnije auto... u mosniku, prije par mjeseci, vidimo jednu alfu, na njoj pise: where the fuck is julia? ili tako nesto...
krenimo od bekrije... mito, ne znam sta bih ti rekla, osim da je mali i sladak 
slika k'o u prici
moguce da je tebi, kako skontah, ovo premaleno, al' nevermind... pravi gradski 
da ne ostane alfa na jednom, evo nesto sto ja ne znam uopce kako nazvati... malo je prefrajersko, al' nevermind 
brera na mom srcu, evo i jos koja fotka, al' nema puno
evo i mazda... ova je zgodna, al' skroz 
friska 
jos fotki
jos japanaca - nissan. juke mi je vrlo simpatican, probali smo ga jednom prilikom, dopao mi se jako... naravno, van moje kupovne moci, ali zgodan 
jos slika
na kraju, lancia, opet talijan, definitivno jako zgodan...
ypsilon i ypsilon verso, elegantan, dopadljiv, gradski...
i linkovi za vise
ypsilon i verso (tek par slicica)
na kraju, evo ti stranica sa svim mogucim i nemogucim slikovitim prikazima, pa koji ti se svidi vizualno (kao i svakoj zeni, pocnimo od pravih vrijednosti ), njega onda trazi dalje oko specifikacija 
nema nista ljepse nego birat sebi autic
|
|
19-01-2012 at 17:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Muški minder : Razglabanja o autima.. |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|