Evo koga zanimaju ovi lokalni turniri, s tim da je ovaj turnir vjerovatno najjaèi na ovim prostorima, jer stalno dolaze jako dobri borci i sigurno vrijedi pogledati.
Takoðer æe nastupiti i naš borac, Muamer Tufekèiæ, koji æe boriti protiv Grigor Ašèugbabjana iz Armenije i to po K-1 pravilima.
Gore je podsjetnik o èemu se radi, a evo i ovdje direktan link na portal za prenos:
Ovaj "King Mo" je veliki potencijal, samo je pitanje kakav je u parteru, ali je fantastièan udaraè. Sviða mi se isto naèin na koji je izrazio želju za borbu protiv Fedora. Nema prepotencije, nema izazivanja, nema onog JA SAM JAÈI OD TEBE, nego samo kaže da bi volio i da se nada da æe doæi njegovo vrijeme.
Hajde, zarade im nisu tako loše, solidno su plaæeni borci, pogotovo što se tek stvaraju prvaci, ali ono što pada u oèi je samo 200 dolara za Nakamuru. Provjerio sam na više izvora i svugdje to piše. Pa to je stvarno malo.
U Australiji definitivno ima šansu da se krene opet prema vrhu, jer Rothwell je respektabilan borac, no ako to ne uspije, onda je gotov, iako u zadnje vrijeme izgleda da je odavno gotov.
Mali Minowa osvoji ovaj Super Hulk turnir. Iznenaðuje me kako je onaj Sokoudjou spao, a poèeo karijeru pobjedama nad Aronom i Minotorom i to sve nokautima.
A Overeem je stvarno zvijer što se tièe graðe, ali dok god se ne bude borio u SAD-u ljudi æe sumnjati kako je do toga došao, a mislim da imaju i pravo.