|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Kroatizacija Bosanskog jezika !!
alo decko jedini englez ovde si ti...
sitni pitiful provokatorcicu,...
prihvsti cinjenicu da ovde ima vise jezika,da nisi sam,prvi,zadnji i jedini...
ako nemos zivit s tim,jedi se...prijatno!!!
argumenti su ti ko damu,sam sebi proturijecis,sramota si u svakom pogledu,kad se definiras i identifikujes kome pripadas,materi,mahali,gradu,kantonu drzavi vjeruj svima odreda prva stvar na pameti bi bila stid...jel ak si prirodno takav,to je nemoguce koliko si plitak i glup.ako si namjerno provokatorski raspolozen onda si maliciozan za degeneka...kako god okrenes,alkalno se osjetis,ako uopce kontas sta ti hocu rijet!!!
vece sramote ja na ovim internet valovima ne naleti,sram te i stifd vbilo tvoje gluposti i tuposti...
dabogda nikad vise ni reda ne napiso,jer si dovoljno spomenika gluposti ovde udario!!!
sretno i prijatno i daleko ti kuca od moje bila,TUPSONU JEDAN TUPSONSKI!
|
|
25-01-2012 at 22:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
ne nego ti ne kontas glupane jedan glupi,tupi maliciozni,nisi sam,j*** te vkonj.vise...
nisi ti taj koji nesto namece,zivi i pšusti druge da zive...
imas konstitucionalnce narode,jezike,strankje,jebeno drzavno uredjenje,pomiri se s tim...
i ne seri vise ovdje nije ti ovo gluha bukovica..
ne mogu da vjerujem da poslije svega tvoj plitki neanaliticki mozak,ne mze da odvadi kukolj od zita i da ne skonta,da svakom svojom receniom vise zla nego dobra pravi..
nemoj mi vise ni rijeci a ne recenice...
taæka ba.
zbog takvih prozirnjakovica kakav si TI,mi nemaMO DRZAVU,TAKVI KO TI SU OLICENJE,NEPAMETI,NERAZBORITOSTI,NEJEDNAKOSTI,SPOROSTI, I svebgac ostalog neukog,negotivnog i pežorativnog...
MUÈI HLJEBA TI I BOGA!!!
|
|
25-01-2012 at 23:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
92 su pokusali nasi bit toleraNTNI I vidi na sta izbi..
ovakve glupardije treba u korijenu sasijecat...cak sta vise zato sto dolazi iz nase rore,treba to ba odma u start..dat do znanja,.jarane g... si,p..... providan,nista za pametno nemas reci o..... u skokovima,zaboravi se u historiji...
da ne bi poslje svi mi zbog ovakvih g....... kolektivno patili...
bog mi je svjedok,ovakvih se ja najvise i plasim......... ...... i zatucanih...al sa konkretnim i.........a za isprat mozak...
cuj mozda kroatizacija,pa ...... jedan koje ti kanale gledas kanton 24 sata jeli
a kad god pomislim ne moze nize,izroni jos veca marijaniina brazda, i uvbijek iz mog sa
fa..j.... ti zivot i minutu...
dragi blecki,cinis me anksioznim...
|
|
25-01-2012 at 23:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
cini mi se, ili je to od puta, da smo svi mi prilicno nacionalno neosvijesteni i nabrijani, pa ili reagiramo pogresno ili citamo pogresno! u sustini, problem vecine nas, bosanaca (ne mogu o hercegovcima, tuzla je u bosni, najvise nas je iz i oko tuzle, pa cemo o bosancima), jeste sto nemamo upravo to - bosance!
dokle god budemo patili zbog toga, dotle cemo imati pogrebu da reagiramo, pa cak i kada mozda ne treba, ili kada nismo dobro shvatili...
u svakom slucaju, valjda ce taj popis stanovnistva, pa bismo trebali da pokazemo sta smo! ako smo zaista, ako nije ova prica samo plod moje (nedosanjane) maste...
nek se nas milion izjasni kao bosanci, nece vise moci da nam kazu da nas nema!
|
|
26-01-2012 at 00:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|