|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
rainbow Nivo: Forumski vuk :2h :2h :2h
Registriran(a): 21-04-2009 Odgovori: 543 IP: Maskiran
|
Re: Goran Bregovic u Tuzli, kada?
kada vec moderatori i njihovi miljenici zachatavaju temu,samo da kazem glede Balasevica ...
Ti nisi primuse,nikada ni bio na Balasevicevom koncertu i ako si bio onda kao debil i choban sigurno nisi mogao spoznati koji je to spektakl i o kavom lafu i umjetniku se radi!
Dakle kompletan ugodjaj,humor,tekst melodija,dobar orkestar dobar pjevac pravi umjetnik,covjek koji je posten ima dusu,ne stidi se sto je pravoslavac,ali ne mrzi nikoga niti je smrad i ljigavac kao Bregovic koji je radio za KOS i koji je spreman i rodjenu majku prodati za novac!Naprotiv, devedesetih Balasevic je dokazo i pokazo sta je moral,postenje i cast-nesto sto je 90% srpskog naroda na zalost izgubilo...
|
|
26-03-2012 at 12:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Re: Goran Bregovic u Tuzli, kada?
citat: primus inter pares wrote:
ocu reci,oni su samo muzicari zabavljaci,ko balavci svirali su i pjevali radi cura, i sexa,sad sviraju i pejvaju radi novaca i sexa...boli njih i za drzavama, i narodima , i svim ostalim...
U pravu si Primke...nema šanse da se zaboravi "neki juli", "sve æe to o mila moja pokriti ružmarin i šaš"..." jer kad ostariš" "dug je put" i džaba je govoriti "Selma ne naginji se kroz prozor"...ipak æe se naginjati...bilo nekad Primke i ima svoju vrijednost za mnoge generacije..
ali...trebalo bi malo podsjetiti Bregoviæa ,ako je veæ fuckin zabavljaè,nije baš umjesno davati zabavljaèke izjave iz balistièkog miljea tipa," jeste da ovi njih sa brda granatiraju,ali i ovi iz "muslimanskog sarajeva"( ) njima uzvraæaju"...de ti meni Primke objasni kako izgleda ta balistièaka krivulja putanje granate koja se ispaljuje odozdo na gore 
ima Primke Bregoviæev povratak itekako veze sa politikom i to sa naopakom politikom koju vodi Lagumdžija...ja jesam glasaè te politièke opcije,ali me zaboli što Zlaja ima æeru u Beogradu i što je ona fan Bregoviæa,malo me više brine što je data podrška onom g***etu od Jeremiæa ,a to isto g***o odradjuje deranje i cijepanje moje i tvoje države BIH i rehabilituje Dražu...
|
|
26-03-2012 at 12:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
citat: rainbow wrote:
kada vec moderatori i njihovi miljenici zachatavaju temu,samo da kazem glede Balasevica ...
Ti nisi primuse,nikada ni bio na Balasevicevom koncertu i ako si bio onda kao debil i choban sigurno nisi mogao spoznati koji je to spektakl i o kavom lafu i umjetniku se radi!
Dakle kompletan ugodjaj,humor,tekst melodija,dobar orkestar dobar pjevac pravi umjetnik,covjek koji je posten ima dusu,ne stidi se sto je pravoslavac,ali ne mrzi nikoga niti je smrad i ljigavac kao Bregovic koji je radio za KOS i koji je spreman i rodjenu majku prodati za novac!Naprotiv, devedesetih Balasevic je dokazo i pokazo sta je moral,postenje i cast-nesto sto je 90% srpskog naroda na zalost izgubilo...
sve si u pravu neJma govora,pogotov ovaj najmanji dio muzici o kom besjedis...
osim ovo debil i choban...ipak misim da ti i velis bas si si ugodijo? 
|
|
26-03-2012 at 13:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Goran Bregovic u Tuzli, kada?
Dugme je bilo grupa mog djetinstva, moram priznati.
Jebi ga, otac sljego iz Doknja, mati iz Soline, meni je taj chobanski bio predodredjen.
Dobro, meni nije tako tesko ni palo, mene nije sramota sto sam seljace, naprotiv.
Pogotovo, kad vidim kakih vas ima............
Helem....
I kad pocese o ona tri koncerta pricati, reunion i to, meni se bas skupilo.....
Otici i dati supku pare il ne otici.
I kaze jaran jedan, ko ode pokajat ce se, ko ne ode pokajat ce se.
I kontam, bolj eda idem pa da se kajem.
Tako i bi.
I jesam se pokajo, nit je ozvucenje bilo cemu, nit je sama atmosfera bila na kakom posebnom nivou.
A baska sto je politicki nekorektno bilo.
Al et.
Sam pao sam se ubio.
Mene sto se tice more mi pod balkon doc da pjeva, ja cu konsiji na kahvu otici, ja sam svoje s njim zavrsio 
|
|
26-03-2012 at 13:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
tuba Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 02-06-2006 Odgovori: 17436 IP: Maskiran
|
citat: rainbow wrote:
Jeb'o majku svaka chast.
Bio cho'jk na balashevicevom koncertu.
Top topova.
|
|
26-03-2012 at 13:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 14
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: almedina, armin-fukara, ASEDO71, Asmir32, ATILA, dianik, lejla006, memo_co23, nermin71, TopniK
|
| FORUM : Politika : Goran Bregovic u Tuzli, kada? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|