|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Re: Unutrasnji dizajn, namještaj... - stol na razvlaèenje
citat: Mela77 wrote:
eh ovako, interesuje me zna li neko gdje se može nabaviti, klub stoliæ za dnevni boravak, ali da se može razvuæi, a da je ujedno lijep mali mi je dnevni boravak, pa je to ljudi moja patnja.... pomagajteeee, ako imaju kakve slike, prijedlozi, pa da ih odnesem mozda nekome ko zna praviti .... hvala
možda nešto na ovaj fazon ako ti se dopada,ili neku uprošæeniju varijantu sa izvlaèenjem na dvije strane naizmjenièno...
http://www.kare-design.com/hr/shop28013/products/catalog/catalog_list/305-115/
|
|
21-07-2012 at 14:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Unutrasnji dizajn, namještaj...
mela, kako procitah tvoj post, tako mi pade nesto na pamet, npr. sta bih ja uradila na tvom mjestu. stolar i da mi napravi tacno ono sto zelim...
klub stolic sa dvije ladice i dijelom kojeg je moguce izvuci vani (a i on, takodjer, sam po sebi moze biti jos jedna ladica, npr. za stoljnjake, salvete, potrepstine za goste).
ovako nesto... (izvini, vrlo gruba skica, samo onako da predocim slikovito sta mi je palo na pamet, nadam se da je razumljivo)

sad, sto moze biti od punog drveta okvir, unutra iverica, dio sto se izvlaci svakako sa tockicima, koji mogu biti skriveni u okviru ili vidljivi, po zelji. ladice koje se izvlace ne trebaju imati tockice, a mogu i one, pa se onda i one mogu izvuci po potrebi, da se poveca povrsina. potpuno iskoristivo.
dovoljno jednostavno da svaki stolar moze napraviti
|
|
22-07-2012 at 09:52 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Mela77 Nivo: Forumski doajen Majka dva SINA :)
Registriran(a): 30-03-2006 Lokacija: meðu voljenima Odgovori: 8258 IP: Maskiran
|
Re: Re: Unutrasnji dizajn, namještaj...
citat: statebriga wrote:
mela, kako procitah tvoj post, tako mi pade nesto na pamet, npr. sta bih ja uradila na tvom mjestu. stolar i da mi napravi tacno ono sto zelim...
klub stolic sa dvije ladice i dijelom kojeg je moguce izvuci vani (a i on, takodjer, sam po sebi moze biti jos jedna ladica, npr. za stoljnjake, salvete, potrepstine za goste).
ovako nesto... (izvini, vrlo gruba skica, samo onako da predocim slikovito sta mi je palo na pamet, nadam se da je razumljivo)

sad, sto moze biti od punog drveta okvir, unutra iverica, dio sto se izvlaci svakako sa tockicima, koji mogu biti skriveni u okviru ili vidljivi, po zelji. ladice koje se izvlace ne trebaju imati tockice, a mogu i one, pa se onda i one mogu izvuci po potrebi, da se poveca povrsina. potpuno iskoristivo.
dovoljno jednostavno da svaki stolar moze napraviti 
svidja mi se, superiška
sorayice, plaho ti fala, tako ce i biti ovaj prijedlog od STB cu im ponijeti i dimenzije i da naprave ....joj bas je nezgodno kad ti jemali dnevni boravak
|
|
22-07-2012 at 13:03 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 11
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: almedina, armin-fukara, ASEDO71, Asmir32, ATILA, dianik, lejla006, memo_co23, nermin71, TopniK
|
| FORUM : Umjetnost : Unutrasnji dizajn, namještaj... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|