Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Umjetnost : Unutrasnji dizajn, namještaj...
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Putnik
Nivo: Forumski doajen
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Unutrasnji dizajn, namještaj...

citat:
ZEHRUDIN wrote:
Samsone vidim, poceo si sa namijestanjem
pa reko, more bit da treba ovo malo rasvijetlit'

Mozes misliti kad se ovaj upali...
21-06-2012 at 21:18 | Ukljuèi u odgovor
Mela77
Majka dva SINA :)

Registriran(a): 30-03-2006
Odgovori: 8258

icon Re: Unutrasnji dizajn, namještaj... - stol na razvlaèenje

eh ovako, interesuje me zna li neko gdje se može nabaviti, klub stoliæ za dnevni boravak, ali da se može razvuæi, a da je ujedno lijep mali mi je dnevni boravak, pa je to ljudi moja patnja.... pomagajteeee, ako imaju kakve slike, prijedlozi, pa da ih odnesem mozda nekome ko zna praviti .... hvala

20-07-2012 at 08:18 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

icon Re: Re: Unutrasnji dizajn, namještaj... - stol na razvlaèenje

citat:
Mela77 wrote:

eh ovako, interesuje me zna li neko gdje se može nabaviti, klub stoliæ za dnevni boravak, ali da se može razvuæi, a da je ujedno lijep mali mi je dnevni boravak, pa je to ljudi moja patnja.... pomagajteeee, ako imaju kakve slike, prijedlozi, pa da ih odnesem mozda nekome ko zna praviti .... hvala

možda nešto na ovaj fazon ako ti se dopada,ili neku uprošæeniju varijantu sa izvlaèenjem na dvije strane naizmjenièno...

http://www.kare-design.com/hr/shop28013/products/catalog/catalog_list/305-115/
21-07-2012 at 14:51 | Ukljuèi u odgovor
Mela77

citat:
soraya wrote:

možda nešto na ovaj fazon ako ti se dopada,ili neku uprošæeniju varijantu sa izvlaèenjem na dvije strane naizmjenièno...

http://www.kare-design.com/hr/shop28013/products/catalog/catalog_list/305-115/

znas da sm ti htjela pporuku poslati, reko sigurno imas nekih linkova zanimljivi su ovi stolovi, ali da mi je ako jemoguce ono da je on kockast, a da se moze razvuci u L .... jesam komplikovana ...ono za mezence kad mi ko dodje ....
22-07-2012 at 09:07 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876

icon Re: Unutrasnji dizajn, namještaj...

mela, kako procitah tvoj post, tako mi pade nesto na pamet, npr. sta bih ja uradila na tvom mjestu. stolar i da mi napravi tacno ono sto zelim...

klub stolic sa dvije ladice i dijelom kojeg je moguce izvuci vani (a i on, takodjer, sam po sebi moze biti jos jedna ladica, npr. za stoljnjake, salvete, potrepstine za goste).

ovako nesto... (izvini, vrlo gruba skica, samo onako da predocim slikovito sta mi je palo na pamet, nadam se da je razumljivo)

sad, sto moze biti od punog drveta okvir, unutra iverica, dio sto se izvlaci svakako sa tockicima, koji mogu biti skriveni u okviru ili vidljivi, po zelji. ladice koje se izvlace ne trebaju imati tockice, a mogu i one, pa se onda i one mogu izvuci po potrebi, da se poveca povrsina. potpuno iskoristivo.

dovoljno jednostavno da svaki stolar moze napraviti

22-07-2012 at 09:52 | Ukljuèi u odgovor
soraya

citat:
Mela77 wrote:

znas da sm ti htjela pporuku poslati, reko sigurno imas nekih linkova zanimljivi su ovi stolovi, ali da mi je ako jemoguce ono da je on kockast, a da se moze razvuci u L .... jesam komplikovana ...ono za mezence kad mi ko dodje ....

pa što nisi bona ...evo ovo što je je @stb predložila i nacrtala skicu je isto što bih i ja predložila,samo odrediš dimenzije...

ili ona opcija tri kocke razlièitih dimenzija sa otvorene tri strane pa se lako slože jedna u drugu i ne zauzimaju prostor...

moj ti je savjet da odeš do Babylona i njihov arhitekta ti može vrlo lijepo to sve iscrtati i napraviti predlog za izbor mehanizma,materijala,boje i slièno
takve sliène kerefeke sam ja vidjela u sarajevu u salonu namještaja casamia,ali uši otpadaju od cijene...taj dizajn može vrlo lako da se prekopira i neki dobar stolar to može da napravi za èas posla i za mnogo manje para
22-07-2012 at 10:24 | Ukljuèi u odgovor
Mela77

citat:
statebriga wrote:
mela, kako procitah tvoj post, tako mi pade nesto na pamet, npr. sta bih ja uradila na tvom mjestu. stolar i da mi napravi tacno ono sto zelim...

klub stolic sa dvije ladice i dijelom kojeg je moguce izvuci vani (a i on, takodjer, sam po sebi moze biti jos jedna ladica, npr. za stoljnjake, salvete, potrepstine za goste).

ovako nesto... (izvini, vrlo gruba skica, samo onako da predocim slikovito sta mi je palo na pamet, nadam se da je razumljivo)

sad, sto moze biti od punog drveta okvir, unutra iverica, dio sto se izvlaci svakako sa tockicima, koji mogu biti skriveni u okviru ili vidljivi, po zelji. ladice koje se izvlace ne trebaju imati tockice, a mogu i one, pa se onda i one mogu izvuci po potrebi, da se poveca povrsina. potpuno iskoristivo.

dovoljno jednostavno da svaki stolar moze napraviti

svidja mi se, superiška
sorayice, plaho ti fala, tako ce i biti ovaj prijedlog od STB cu im ponijeti i dimenzije i da naprave ....joj bas je nezgodno kad ti jemali dnevni boravak
22-07-2012 at 13:03 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876

citat:
Mela77 wrote:
svidja mi se, superiška

veceras, kad otjeram sve na spavanje, cu ti nacrtati malo detaljnije, a ti onda samo upises svoje dimenzije. ako hoces, posalji mi ako imas jos neke zelje na pp, pa cu dodat. bas mi je drago da ti se svidja
22-07-2012 at 14:13 | Ukljuèi u odgovor
Mela77

citat:
statebriga wrote:

veceras, kad otjeram sve na spavanje, cu ti nacrtati malo detaljnije, a ti onda samo upises svoje dimenzije. ako hoces, posalji mi ako imas jos neke zelje na pp, pa cu dodat. bas mi je drago da ti se svidja

jedva èekam
22-07-2012 at 20:20 | Ukljuèi u odgovor
soraya

icon Re: Unutrasnji dizajn, namještaj...

25-08-2012 at 10:01 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 11
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: almedina, armin-fukara, ASEDO71, Asmir32, ATILA, dianik, lejla006, memo_co23, nermin71, TopniK
FORUM : Umjetnost : Unutrasnji dizajn, namještaj... New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net