|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: JADAONICA
Danas curica od kuma ostala kod mene, duša moja, malo se igrale po kuæi i onda "Ninano, ocu ja napoje, da pajimo bejica" nema druge, oblaèenje i pravit snješka, napravimo mi njega, mrkva za nos, æumurke za oèi, šerpa na glavu, metla, sve je moralo bit kad smo završile krenemo prema zgradama da vidimo imal djece .... samo dva muškarèiæa.... ma nigdje nikoga, a kad se sjetim svog djetinjstva, pa to mati nije mogla natjerat u kuæu da se jede te kadije, te èepiæa, pa žandara, pa kocika....pa odemo iza zgrada gdje su kuæe, krast jabuke, kruške, trešnje a u zimu gaæe mokre od plazanja na najlonu 
heeeejjj, koje je to vrijeme bilo, sad ova djeca znaju samo za facebook nema radosti, nema graje,,,,
nešto kontam, pa neæe oni moæ' ni žaliti za igrarijama kad ostare, jer nisu ih ni proživili, sjeæanja na djetinjstvo bit æe im pusta
et tako,,, a ja iskoristih priliku pa se malo sankah danas
|
|
27-02-2011 at 18:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : JADAONICA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|