|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
hurija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-03-2004 Lokacija: tuzla Odgovori: 15602 IP: Maskiran
|
Re: JADAONICA
poðem na trening, a gdje je kapa? nema. nije suha..pii, haj' uzmi drugu. a gdje su mi patike? a šta mene pitaš, na mjestu su! izaðem, jedva otkljuèam auto. kresnem, nema goriva! pa, ja, ne ide na havu, neg' na gorivo, a ja pametnica..može izdržat' do prve pumpe, al' nurko! radovi u toku, dok ja zaobiðem sve obilaznice..stani na jednom semaforu, pa na drugom, pa bibikne jedan, pa bibikne drugi, pa još se naðe i plavuša da mi bibikne!! pa, bibiæi materi svojoj..dokotrljam se, jaaooo, kasnim na trening. pa što nisi ranije ustala, rondam. da izvadim novèanik, neeema, ruksak pun svega al' šlajboka nigdje. žulja me patika od nervoze, stišæem prste, hoæu l' neæu l' skinut', al' gdje æu se izuvat', nema smisla. usput od-do..onda skontam da je neko u policijskoj uniformi blago nagnut prema meni, pa æe pametno- gospoðo, upaljena su vam duga! ha? probam ugasit', ruèica popustila, kad je ne otkinuh..ništa nije rek'o, samo sam mu proèitala iz oèiju- razguli!..
bolje da prespavam ovaj dan, ha?
|
|
06-10-2012 at 12:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : JADAONICA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|