Za nase,onda ostade da je savez pobjedio....
za spance,malo glupo al je realno da ce mo ga popusit al daj Bozhe da bude ako nista onda bar 2-0...
Isto me interesuje kolko ce nas bit(citajte fanatikosa iliti organizovane grupe omrzheni dijasporasa kojim je centar SWE a cilj im je navijanje za zemlju porijekla u kojoj su po nekim anketama itekako nepozheljni )
Nije bio problem odletit veceras do Espanjol al pitam se samo zasto?
Neka mi bas glupa situacija....
Nisi ono sto jesi
,nit mozes navijat za nekog ko te odbacuje...nit za protivnika jer nije bas ni normalno...
citat:hurija wrote:
Nije u (s)vezi fudbala/nogometa al´ jest´ u (s)vezi (š)sporta...
veèeras je BiH - Izrael košarka u Mejdanu...
i ja æu navijat´ za NAROD
Ne ne ti ces navijat sa Narodom za BiH-a
A ovo vamo je sad malo bas shugava situacija....
Ko prenosi tekmu,dal ce je bit na satelitu a svi dobro znamo kako nam BHT pusta signal malo malo pa je nema po citav dan...i oni se urotili protiv dijaspore
Dal ce je bit na internetu ili na bilo kojoj drugoj tv
Jao jao pa svi se danas ko spremaju za vecerashnje tekme,hrvati za svoje,srbi za svoje,bosanci za svoje bi i navijali kad bi bilo prenosa
Najvjerovatnije ce bit da cu na spanskom pratit.....
Iskren da budem gledat cu utakmicu i nervirati se kao i na svakoj do sad. Ako ko u mojoj blizini bude poceo falit ciru i cirice, sexualno cu mu opciti sa majkom, kao i do sad
A navijati......
Ma za bosnu naravno, i cuditi se gluposti vlastitoj.
citat:Abulafija wrote:
Iskren da budem gledat cu utakmicu i nervirati se kao i na svakoj do sad. Ako ko u mojoj blizini bude poceo falit ciru i cirice, sexualno cu mu opciti sa majkom, kao i do sad
A navijati......
Ma za bosnu naravno, i cuditi se gluposti vlastitoj.