Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Šta mislite o Dodikovom dovoðenju Cece
Ja sam je, dok je jos "Napster" zivio, pustao nekim prijateljima dancima, i zacudio sam se koliko im se svidjela, iako nisu razumjeli ni rijeci. Valjda boja glasa, sta li.
Nego dje to pise da Dodik hoce da je dovede, to ja pitam, promaklo mi je to.
Kao sto rekoh, ja sam cuo za onog momka iz Zenice, koji je po medijima izjavljivao da ce ici u Bg da joj ponudi da dodje, al okle se ovaj drugi pojavi??
|
28-04-2008 at 09:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
prepelica Nivo: Forumski vuk prepelica je ptica pjevica
Registriran(a): 24-04-2008 Lokacija: prizren Odgovori: 665 IP: Maskiran
|
Re: Re: Šta mislite o Dodikovom dovoðenju Cece
citat: Abulafija wrote:
Ja sam je, dok je jos "Napster" zivio, pustao nekim prijateljima dancima, i zacudio sam se koliko im se svidjela, iako nisu razumjeli ni rijeci. Valjda boja glasa, sta li.
Nego dje to pise da Dodik hoce da je dovede, to ja pitam, promaklo mi je to.
Kao sto rekoh, ja sam cuo za onog momka iz Zenice, koji je po medijima izjavljivao da
ce ici u Bg da joj ponudi da dodje, al okle se ovaj drugi pojavi??
Ovaj se pojavio iz Laktaša jednog malog sela pored Banja Luke koje je sad postalo veoma mocno.To sam cuo u novinama
sad me ima sad me nema
|
28-04-2008 at 09:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Politika : Dodik predlaže demilitarizaciju |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|