Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
juèe, taman pred utakmicu se uradile one velike rupe oko skvera. mislim, ono, lijepo je to da se zakrpi, al' svake godine ista prièa: pokrpe se rupe, al odmah slijedeæe zime se pojave na sastavu nove, pa u proljeæe "haj jovo nanovo"

neznam šta drugi misle o tome, al' moje je mišljenje, da bi bolje bilo da urade odreðenu dionicu kako treba, nego da se svake godine prave nove grbe
svakako znamo da se pare koje izdvajamo za puteve, iz glave ne troše na zato predviðene stvari, al' bar onaj dio sretstava koji proðe neka ide ovako.
a da ne spominjem onaj dio puta pored socijalnog, od energopetrola do vodovoda
jel i taj dio u nadležnosti nekog drugog, ili je opštinski
[Edited by borbeni on 27-03-2011 at 11:24 GMT]
|
27-03-2011 at 11:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
tac Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 31-01-2010 Lokacija: Trebinje Odgovori: 38 IP: Maskiran
|
Re: Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
citat: borbeni wrote:
juèe, taman pred utakmicu se uradile one velike rupe oko skvera. mislim, ono, lijepo je to da se zakrpi, al' svake godine ista prièa: pokrpe se rupe, al odmah slijedeæe zime se pojave na sastavu nove, pa u proljeæe "haj jovo nanovo"

neznam šta drugi misle o tome, al' moje je mišljenje, da bi bolje bilo da urade odreðenu dionicu kako treba, nego da se svake godine prave nove grbe
svakako znamo da se pare koje izdvajamo za puteve, iz glave ne troše na zato predviðene stvari, al' bar onaj dio sretstava koji proðe neka ide ovako.
NEMA PARA !
|
27-03-2011 at 14:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli?
citat: borbeni wrote:

Ova dionica je u nadleznosti FBiH...Nevjerovatno, ali istinito...a znamo kako trenutno stvari tu stoje...
|
27-03-2011 at 17:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
FORUM : Tuzlarije : Trebaju li nam i kakve parkinge zelimo u Tuzli? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|