|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: Re: @blentava blog
citat: blentava wrote:
Efikasnije je izaæi iz takvog braka, jer je oèigledno nesvrsishodan. Yoga predlog, ti ga se pridržavaš, pa savetuješ iz sopstvenog iskustva?
P.S. Senzo, Senzo, što bona ponavljaš celu moju poruku da bi napisala jednu reèenicu. Brak te frendice je pred izumiranjem, što je njoj jasno ali odbija da spozna. I tako æe to ostati sve do duboke starosti, kada æe u jednom trenutku pogledati unazad i reèi sama sebi:
- E budalo jedna, s kim si provela ceo život.
Na žalost, veæina su takvi pojedinci koji misle da je bolje "vrabac u ruci, nego golub na grani". Kako god okreneš, tužno.
nista nije s neba palo(osim kise leda i snjega)mi smo odraz nesvjesnoga i okoline ili drugih volja ,,(boze neka bude volja njegova a ne moja)!!!!
ja ne koristim jogu za balans
ali koristim muziku i ples time se ponajbolje izbalansiram,, treba mi buke i kretanja previse mirno odradujem dane ,,ali ne zbog muza ,nego zbog poslovnih obaveza
|
|
11-08-2011 at 16:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: @blentava blog
Blenti,,,ja ne mogu postati linkove ,,
jer sam na poslu,,
nadi nesto na tu temu ti si spretna u tome ,,ja sam jogu navela kao primjer ili kao instrument poboljsanja njenog unutrasnjeg nezadovoljnog stanja,,ne mora da znaci da se za svaku sitnicu kada se zena na muza kod prijateljice izjada da se brak treba obarati ,,
sto znaci poruka yoga kao nacin uravnotezenja emocija i njenog smirenijeg uma..
BRAK je kaos nad kaosima,,
i jedna najzahtjevnija zajednica ,,
[Edited by senzualna on 11-08-2011 at 17:13 GMT]
|
|
11-08-2011 at 17:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|