|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
hurija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-03-2004 Lokacija: tuzla Odgovori: 15602 IP: Maskiran
|
Re: Re: Do kada ce bosnjaci placati cijenu multikulture??
citat: Inspektor wrote:
Posto je ovo i na moju adresu izmedju ostalog zbog gornjeg posta upuceno, samo da kazem da sam ja ono sto sam i u srcu i u dusi i tog se ne stidim niti sam ikad, ali kad trebas negdje da se izjasnis i to napises iz koznakoje namjene, bar kod nas tamo, na formularu neces nac' Bosanac/Bosanka ni na jednom, nego samo ono sto zeli da se cuje... ...Ja sam Bosanac - Hercegovac nisam , i dusom i tijelom, ponosan i prkosan, al' se vrlo cesto osjecam iz nekog razloga manjinom, jer je svih drugih uvijek vise, odnosno onih koji tvrde da kao takav ne trebam i ne mogu da postojim...valjda je to zbog onog vjeronauka, il' zbog ovog 'Zatamnjenog' s ovog foruma, sto hoce da se pa bar uinat nekome ili necemu - zovemo necim, sto sebi i onima superiornijima neko pripisa, a cega eto ni ti ni ja, niti iko ciji su se preci ovdje radjali, rodili i umirali, nismo jos svjesni postali...
još da dodam, u mojoj cirkulaciji teèe frtalj hercegovaèke krvi što još više usložnjava
|
|
22-05-2011 at 10:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|